Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Łochyńsku

Dom Pomocy Społecznej w Łochyńsku ogłasza przetarg

  • Adres: 97-340 Rozprza, Łochyńsko 75A
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 044 6158013 , fax. 044 6158013
  • Data zamieszczenia: 2009-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Łochyńsku
    Łochyńsko 75A
    97-340 Rozprza, woj. łódzkie
    tel. 044 6158013, fax. 044 6158013
    REGON: 00031516900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.lochynsko.bip.net.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: pomoc społeczna - Dom Pomocy Społecznej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Łochyńsku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin w asortymencie wieprzowym, wołowym, drobiowym. Przedmiot zamówienia został opracowany biorąc pod uwagę ilości, jakie Zamawiający zamierza zamówic w okresie realizacji umowy przyjmując, że będzie ona trwała od 01.01.2010 do 31.12.2010 r. Asortyment: podgardle wędzone -520kg, flaki wołowe got.- 90kg, kiełbasa dębicka -250kg, kiełbasa mielonka- 280kg, kiełbasa mortadela - 450kg, kiełbasa parówkowa-330kg, kiełbasa paluszki- 300kg, kiełbasa zwyczajna-440kg, kiełbasa golonka- 180kg, kiełbasa krakowska - 310kg, kiełbasa szynkowa-270kg, kiełdasa podwawelska- 200kg, kiełbasa biała surowa-100kg,kiełbasa wiejska -300kg, kiełbasa zielonogórska- 160kg, golonka prasowana-110kg, szynka wiejska -110kg, ogonówka-125kg, polędwica sopocka-110kg, szynka tyrolska -270kg, szynka piotrkowska-100kg, pieczeń rzymska - 240kg, baleron gotowany- 155kg, salceson ozorkowy - 115kg, salceson biały- 130kg, pieczeń domowa-120kg, pasztetowa- 80kg, wątrobiana mięsna-80kg, pasztet- 150kg, kaszanka-330kg, rolada łowicka- 200kg, czarne-80kg, przekładaniec-270kg, boczek faszerowany-150kg, blok wieprzowy-80kg, schab szlachecki-80kg, łopatka po śląsku-80kg, schab b/k wieprzowy - 270kg, mięso wieprzowe łopatka b/k -100kg, kawałki wieprzowe-1000kg, wołowina z/k -50kg, wołowina b/k -320kg, karczek wieprzowy b/k -250kg, żeberka wieprzowe- 220kg, wątroba wieprzowa-300kg, mięso wieprzowe szynka b/k-130kg, boczek biały-110kg, golnka wieprzowa-100kg, nogi wieprzowe-250kg, smalec-250kg, kurczak świeży-1200kg, udko z kurczaka-440kg, filet z piersi kurczaka -136kg, porcja rosołowa-150kg, skrzydła z kurczaka-450kg, wątróbka drob, z kurczaka- 137kg, serca drob. kurczak-100kg, żoładki drob. kurczak-100kg, pasztetowa drobiowa-100kg, mielonka drobiowa-120kg, parówki drobiowe-210kg, rolada śniadaniowa-130kg, szynka z piersi indyka-110kg, rolada zamkowa z drobiu-140kg, szynka łaciata-110kg, baleron delikatesowy-120kg, przekładaniec drobiowy-100kg, polędwica anastazji-90kg, szynka gerwazy- 80kg, polędwica kanadyjska - 70kg, mazajka drobiowa-110kg, mortadela drobiowa-100kg, pasztet drobiowy- 130kg, paluszki drobiowe-180kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia moga ubiegać się wykonawcy potwierdzający spełnienie warunków: 1) posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień 2) posiadający niezbędną wiedzę i doświadczenia oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówień lub którzy przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia 3) znajdujący się w sytuacji ekonomicznej wi finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia 4)nie podlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps.lochynsko.bip.net.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach