Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej

Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 37-500 Jarosław, ul. Kościuszki 18
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 016 621-47-02
  • Data zamieszczenia: 2016-01-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej
    ul. Kościuszki 18 18
    37-500 Jarosław, woj. podkarpackie
    tel. 016 621-47-02
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzoz.jaroslaw.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej (ilości miesięczne): Mięso wieprzowe surowe boczek surowy b/ż, bez skóry 10 kg; karkówka b/k 50 kg; kości kulinarne 30 kg; łopatka wieprzowa b/k 400 kg; szynka surowa b/k 100 kg; schab b/k 100 kg; Mięso wołowe surowe łopatka wołowa b/k 10 kg; Podroby flaki wołowe gotowane krojone 20 kg; serca wieprzowe 30 kg; wątroba wieprzowa 30 kg; Tłuszcze słonina bez skóry 20kg; Wędliny , kiełbasy boczek pieczony 20 kg; boczek wędzony b/ż 20 kg; kaszanka pieczona 100 kg; kiełbasa kanapkowa 50 kg; kiełbasa krakowska parzona 30 kg; kiełbasa regionalna 100 kg; kiełbasa szynkowa familijna 60 kg; kiełbasa wiejska z kija 60 kg; kiełbasa zwyczajna familijna 300 kg; łopatka prasowana 60 kg; mielonka królewska 50 kgf; parówki cienkie 60 kg; pasztet wieprzowy 50 kg; pasztetowa 40 kg; pieczeń rzymska 60 kg; polędwica sopocka 40 kg; przysmak janowski/lencz 50 kg; salceson biały 40 kg; salceson włoski 40 kg; szynka galicyjska 50 kg; szynka śląska 40 kg; szynka wieprzowa got. Familijna 50 kg. Drób, wyroby z drobiu filet świeży z indyka / surowy 10 kg; filet świeży z kurczaka / surowy 80 kg; kurczak świeży cały / surowy 100 kg; pasztet rodzinny 50 kg; polędwica kanadyjska 40 kg; porcja rosołowa - kości drobiowe 80 kg; przysmak śniadaniowy 50 kg; szynka opiekana 50 kg; szynka w siatce 50 kg; udko bez grzbietu z kurczaka 320 kg; wątroba drobiowa -z kurczaka 20 kg; żołądki drobiowe -z kurczaka 20 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 9000,00 PLn

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzoz.jaroslaw.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach