Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej

Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 37-500 Jarosław, ul. Kościuszki 18
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 016 621-47-02
  • Data zamieszczenia: 2014-02-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej
    ul. Kościuszki 18 18
    37-500 Jarosław, woj. podkarpackie
    tel. 016 621-47-02
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzoz.jaroslaw.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej (ilości miesięczne): boczek b/k, b/s - 40 kg; karkówka b/k - 30 kg; łopatka wieprzowa b/k - 400 kg; schab - b/k - 100 kg; łopatka wołowa b/k - 10 kg; flaki wołowe gotowane krojone - 20 kg; serca wieprzowe - 40 kg; wątroba wieprzowa - 30 kg; słonina - 20 kg; boczek wędzony b/k gotowany - 20 kg; kiełbasa krakowska parzona - 20 kg; kiełbasa kanapkowa - 30 kg; kiełbasa ogrodowa - 60 kg; kiełbasa lesna - 50 kg; kiełbasa wiejska- 60 kg; kiełbasa zwyczajna - 120 kg; kiszka chłopska - 45 kg; kiszka gryczana - 45 kg; luncheon meat ( kiełbasa lencz ) - 35 kg; pieczeń obiadowa - 40 kg; salceson wyborowy - 40 kg; parówki amakoszki- 50 kg; kiełbasa parówkowa - 40 kg; pasztet drobiowy - 40 kg; pasztet z pieca - 40 kg; kiszka pasztetowa - 40 kg; kiszka wątrobiana - 40 kg; pieczeń obiadowa - 50 kg; ; salceson naturalny - 40 kg; salceson wyborowy czarny - 40 kg; salceson włoski - 40 kg; szynka łopatkowa - 50 kg; szynka wieprzowa podkarpacka - 50 kg; kiełbasa szynkowa - 50 kg; szynka firmowa - 50 kg ; pieczeń rzymska - 50 kg filet świeży z indyka / surowy - 10 kg; filet świeży z kurczaka / surowy - 80 kg; kiełbasa wiejska drobiowa - 30 kg; kurczak świeży surowy - 50kg; porcja rosołowa - kości drobiowe - 90 kg; parówka drobiowa - 20 kg; polędwica z indyka - 50 kg; wątroba drobiowa -z kurczaka - 10 kg; żołądki drobiowe -z kurczaka - 10 kg; noga z kurczaka - 350 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzoz.jaroslaw.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach