Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 37-500 Jarosław, ul. Kościuszki 18
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 016 621-47-02
- Data zamieszczenia: 2013-03-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ul. Kościuszki 18 18
37-500 Jarosław, woj. podkarpackie
tel. 016 621-47-02 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzoz.jaroslaw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
dostawa mięsa i wędlin do kuchni szpitalnej. Zapotrzebowanie miesięczne: boczek b/k, b/s - 40 kg; karkówka b/k - 30 kg; łopatka wieprzowa b/k - 400 kg; schab - b/k - 100 kg; łopatka wołowa b/k - 10 kg; flaki wołowe gotowane krojone - 20 kg; serca wieprzowe - 40 kg; wątroba wieprzowa - 30 kg; słonina - 20 kg; boczek wędzony b/k gotowany - 20 kg; kiełbasa krakowska parzona - 20 kg; kiełbasa na kanapki - 30 kg; kiełbasa targowa - 60 kg; kiełbasa toruńska - 50 kg; kiełbasa wiejska- 60 kg; kiełbasa zwyczajna - 120 kg; kiszka chłopska - 45 kg; kiszka jęczmienna wyborowa - 45 kg; luncheon meat ( kiełbasa lencz ) - 35 kg; mielonka - 40 kg; salceson - 40 kg; parówki - 50 kg; kiełbasa parówkowa - 40 kg; pasztet drobiowy - 40 kg; pasztet gratka - 40 kg; pasztetowa domowa - 40 kg; pasztetowa firmowa - 40 kg; pieczeń domowa - 50 kg; ; salceson domowy-40 kg; salceson podlasiak - 40 kg; salceson włoski - 40 kg; szynka konserwowa z łopatki - 50 kg; szynka wieprzowa gotowana - 50 kg; szynkowa - 50 kg; szynkówka - 50 kg ; pieczeń tyrolska - 50 kg filet świeży z indyka / surowy - 10 kg; filet świeży z kurczaka / surowy - 80 kg; kiełbasa wiejska drobiowa - 30 kg; porcja rosołowa - kości drobiowe - 90 kg; parówka drobiowa - 20 kg; polędwica z indyka - 50 kg; wątroba drobiowa -z kurczaka - 10 kg; żołądki drobiowe -z kurczaka - 10 kg; noga z kurczaka - 350 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzoz.jaroslaw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola nr 15 i Przedszkola nr 18 w Stalowej Woli na potrzeby projektu Przedszkole na dobry start - Rozwój edukacji przedszkolnej w gminie Stalowa Wola Oś Priorytetowa IX, Działanie 9.1 RPO WP 2014-2020
Dodano: 2016-07-26 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.
Dodano: 2016-07-18 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Zespole Placówek Oświatowych w Nowej Dębie
Dodano: 2016-07-08 - SPZZOZ.NT.III.382-12/16 Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Powiatowego w Nowej Dębie
Dodano: 2016-07-07 - Sukcesywna dostawa żywności do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Głogowie Małopolskim przy ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 1
Dodano: 2016-06-20 - Dostawa mięsa i wyrobów z mięsa
Dodano: 2016-06-07 - SPZZOZ.NT.III.382-11/16 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Szpitala Powiatowego Nowej Dębie
Dodano: 2016-06-03 - dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-05-24 - Dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich
Dodano: 2016-05-09 - Dostawa mięsa i wyrobów z mięsa
Dodano: 2016-03-01