Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej

Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 37-500 Jarosław, ul. Kościuszki 18
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 016 621-47-02
  • Data zamieszczenia: 2010-12-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej
    ul. Kościuszki 18 18
    37-500 Jarosław, woj. podkarpackie
    tel. 016 621-47-02
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzoz.jaroslaw.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    dostawa mięsa i wędlin do kuchni szpitalnej. Zapotrzebowanie miesięczne: Mięso wieprzowe surowe boczek b/k, b/s 23kg, karkówka b/k 60 kg, łopatka b/k 500 kg, polędwica ( schab - b/k ) 120kg. Mięso wołowe surowe łopatka b/k 50kg Podroby flaki wołowe gotowane krojone. 20 kg, serca wieprzowe 30kg, wątroba wieprzowa 40 kg. Tłuszcze słonina 10kg Drób filet świeży z indyka / surowy 60kg. filet świeży z kurczaka / surowy 100kg, kiełbasa wiejska drobiowa 40kg,. polędwica sopocka z indyka 100kg, porcie rosołowe - kości drobiowe 90kg, udka drobiowe 300kg, udziec z indyka b/k, b/s 20kg, wątroba drobiowa -z kurczaka 20kg, Wędliny , kiełbasy boczek wędzony b/k gotowany 30kg, kiełbasa krakowska parzona 100kg, kg, kiełbasa szynkowa wp. 60kg, kiełbasa toruńska 300kg, kiełbasa wiejska 45kg, kiełbasa zwyczajna 50kg, kiszka wiejska 50kg, luncheon meat ( kiełbasa lencz ) 100kg, łopatka konserwowa 20kg, parówka wyborowa 60kg, pasztet delikatesowy 20kg, pasztet grzybowy 20kg, pasztetowa wiejska 20kg, salceson regionalny 60kg, szynka kanapkowa 30kg, szynka rolowana 20kg, szynka wieprzowa gotowana 30kg, szynkówka 40kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzoz.jarosław.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach