Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin

Zakład Karny w Uhercach Mineralnych ogłasza przetarg

  • Adres: 38-623 Uherce Mineralne,
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 4618346 , fax. 013 4618400
  • Data zamieszczenia: 2015-12-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
    38-623 Uherce Mineralne, woj. podkarpackie
    tel. 013 4618346, fax. 013 4618400
    REGON: 00032108100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin według poniższego zestawienia: 1. mięso wołowe gulaszowe drobne - w ilości 300 kg, 2. mięso wieprzowe klasy II A - w ilości 1100 kg, 3. mięso mielone wieprzowo - wołowe (skład 50/50) bez dodatków - w ilości 1000 kg, 4. kiełbasa zwyczajna - w ilości 2200 kg, 5. kiełbasa biała - w ilości 2000 kg, 6. lencz prasowany - w ilości 2500 kg, 7. parówki śniadaniowe cienkie - w ilości 3000 kg, 8. mortadela - w ilości 2000 kg, 9. pieczeń rzymska - w ilości 2600 kg, 10. schab wieprzowy bez kości (bez warkocza) - w ilości 350 kg, 11. wątroba wołowa - w ilości 600 kg, 12. kaszanka - w ilości 1100 kg, 13. serdelki drobiowe - w ilości 400 kg, 14. polędwica drobiowa - w ilości 300 kg, 15. szynka drobiowa - w ilości 300 kg, 16. mielonka z indyka - w ilości 350 kg, 17. pieczeń drobiowa - w ilości 300 kg, 18. skrzydełka z kurczaka - w ilości 300 kg, 19. udka z kurczaka - w ilości 1500 kg, 20. pasztetowa - w ilości 800 kg, 21. salceson włoski - w ilości 2100 kg, 22. szynka konserwowa wieprzowa parzona, grubo rozdrobniona, w osłonce foliowej - w ilości 300 kg, 23. podgardle wędzone - w ilości 700 kg, 24. boczek wędzony, parzony bez kości - w ilości 500 kg, 25. serca drobiowe - w ilości 600 kg, 26. piersi drobiowe - w ilości 100 kg, 27. hamburger (stek drobiowo - wieprzowy) smażony, schłodzony - w ilości 1300 kg,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach