Zakład Karny w Uhercach Mineralnych ogłasza przetarg
- Adres: 38-623 Uherce Mineralne,
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 013 4618346 , fax. 013 4618400
- Data zamieszczenia: 2015-12-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
38-623 Uherce Mineralne, woj. podkarpackie
tel. 013 4618346, fax. 013 4618400
REGON: 00032108100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin według poniższego zestawienia: 1. mięso wołowe gulaszowe drobne - w ilości 300 kg, 2. mięso wieprzowe klasy II A - w ilości 1100 kg, 3. mięso mielone wieprzowo - wołowe (skład 50/50) bez dodatków - w ilości 1000 kg, 4. kiełbasa zwyczajna - w ilości 2200 kg, 5. kiełbasa biała - w ilości 2000 kg, 6. lencz prasowany - w ilości 2500 kg, 7. parówki śniadaniowe cienkie - w ilości 3000 kg, 8. mortadela - w ilości 2000 kg, 9. pieczeń rzymska - w ilości 2600 kg, 10. schab wieprzowy bez kości (bez warkocza) - w ilości 350 kg, 11. wątroba wołowa - w ilości 600 kg, 12. kaszanka - w ilości 1100 kg, 13. serdelki drobiowe - w ilości 400 kg, 14. polędwica drobiowa - w ilości 300 kg, 15. szynka drobiowa - w ilości 300 kg, 16. mielonka z indyka - w ilości 350 kg, 17. pieczeń drobiowa - w ilości 300 kg, 18. skrzydełka z kurczaka - w ilości 300 kg, 19. udka z kurczaka - w ilości 1500 kg, 20. pasztetowa - w ilości 800 kg, 21. salceson włoski - w ilości 2100 kg, 22. szynka konserwowa wieprzowa parzona, grubo rozdrobniona, w osłonce foliowej - w ilości 300 kg, 23. podgardle wędzone - w ilości 700 kg, 24. boczek wędzony, parzony bez kości - w ilości 500 kg, 25. serca drobiowe - w ilości 600 kg, 26. piersi drobiowe - w ilości 100 kg, 27. hamburger (stek drobiowo - wieprzowy) smażony, schłodzony - w ilości 1300 kg, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola nr 15 i Przedszkola nr 18 w Stalowej Woli na potrzeby projektu Przedszkole na dobry start - Rozwój edukacji przedszkolnej w gminie Stalowa Wola Oś Priorytetowa IX, Działanie 9.1 RPO WP 2014-2020
Dodano: 2016-07-26 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.
Dodano: 2016-07-18 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Zespole Placówek Oświatowych w Nowej Dębie
Dodano: 2016-07-08 - SPZZOZ.NT.III.382-12/16 Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Powiatowego w Nowej Dębie
Dodano: 2016-07-07 - Sukcesywna dostawa żywności do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Głogowie Małopolskim przy ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 1
Dodano: 2016-06-20 - Dostawa mięsa i wyrobów z mięsa
Dodano: 2016-06-07 - SPZZOZ.NT.III.382-11/16 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Szpitala Powiatowego Nowej Dębie
Dodano: 2016-06-03 - dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-05-24 - Dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich
Dodano: 2016-05-09 - Dostawa mięsa i wyrobów z mięsa
Dodano: 2016-03-01