Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin

Zakład Karny w Żytkowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 26-930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 48 6211250 , fax. 48 6146030
  • Data zamieszczenia: 2013-01-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Żytkowicach
    Żytkowice
    26-930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie
    tel. 48 6211250, fax. 48 6146030
    REGON: 00103820000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. baleron 15131130-5 400 kg, 2. biodrówka wieprzowa 15113000-3 150 kg, 3. boczek surowy 1510000-9 200 kg 4. boczek śniadaniowy 15131130-5 1000 kg 5. boczek wędzony 15131130-5 300 kg 6. boczek wiśniowy 15131133-6 600 kg 7. flaki mrożone 15131400-9 300 kg 8. golonka wieprzowa 15114000-0 150 kg 9. karkówka wieprzowa z kością 15113000-0 300 kg 10. kaszanka 15131134-3 2800 kg 11. kiełbasa biała parzona 15131130-5 1200 kg 12. kiełbasa debreczyńska 15131130-5 2200 kg 13. kiełbasa drobiowa 15131130-5 380 kg 14. kiełbasa jarmarczna 15131130-5 3100 kg 15. kiełbasa krakowska 15131130-5 400 kg 16. kiełbasa parówkowa 15131130-5 1500 kg 17. kiełbasa staropolska 15131130-5 400 kg 18. Kiełbasa szynkowa 15131130-5 200 kg 19. kiełbasa targowa 15131130-5 2600 kg 20. kiełbasa wiejska 15131130-5 150 kg 21. kiełbasa zwyczajna 15131130-5 800 kg 22. kiełbaski debreczyńskie 15131130-5 500 kg 23. konserwa turystyczna 15131000-5 1500 kg 24. kości wieprzowe schabowe 15131400-9 1800 kg 25. luncheon 15131400-9 2000 kg 26. łopatka wieprzowa z kością 15131400-9 300 kg 27. mielonka konserwowa 15130000-5 1800 kg 28. mielonka tłuszczowa 15130000-5 1200 kg 29. mielonka tyrolska 15130000-5 1500 kg 30. mięso garmażeryjne 15131400-9 1500 kg 31. mięso wieprzowe kl 2A 15131400-9 4200 kg 32. mięso wieprzowe kl 2B 15131400-9 100 kg 33. mięso wołowe kl 2 15111000-9 1300 kg 34. mortadela wędzona 15131200-7 2000 kg 35. pachwina wędzona 15131200-7 800 kg 36. parówki cienkie 15131130-5 2300 kg 37. parówki drobiowe 15131130-5 400 kg 38. pasztet drobiowy 15131310-1 400 kg 39. pasztet mięsny 15131310-1 2200 kg 40. pasztetowa 15131310-1 2200 kg 41. pieczeń rzymska 15131130-5 2200 kg 42. podgardle wędzone 15131200-7 800 kg 43. przysmak kozacki 15131130-5 2000 kg 44. przysmak śniadaniowy 15131130-5 1500 kg 45. rolada drobiowa 15131135-0 450 kg 46. salceson chłopski 15131400-9 1800 kg 47. salceson czarny 15131400-9 1000 kg 48. schab wieprzowy z kością 15131400-9 300 kg 49. serca wieprzowe 15131400-9 700 kg 50. słonina 15131400-9 1000 kg 51. smalec 15131400-9 1200 kg 52. smalec domowy 15131400-9 1000 kg 53. szynka biała 15131135-0 400 kg 54. szynka mielona 15131135-0 300 kg 55. szynka miodowa 15131135-0 400 kg 56. szynka z łopatki 15131410-2 500 kg 57. szynkówka picolo 15131130-5 500 kg 58. wątroba wieprzowa 15131400-9 2000 kg 59. żeberka wieprzowe paski 15131400-9 500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach