Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin

Zakład Karny w Uhercach Mineralnych ogłasza przetarg

  • Adres: 38-623 Uherce Mineralne,
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 4618346 , fax. 013 4618400
  • Data zamieszczenia: 2012-12-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
    38-623 Uherce Mineralne, woj. podkarpackie
    tel. 013 4618346, fax. 013 4618400
    REGON: 00032108100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin według poniższego zestawienia: 1) mięso wołowe gulaszowe drobne w ilości 300 kg, 2) mięso wieprzowe klasy II A w ilości 1800 kg, 3) mięso mielone wieprzowo - wołowe (skład 50/50) bez dodatków w ilości 700 kg, 4) kiełbasa śląska w ilości 200 kg, 5) kiełbasa zwyczajna w ilości 3000 kg, 6) kiełbasa biała w ilości 2300 kg, 7) lencz prasowany w ilości 2600 kg, 8) parówki śniadaniowe cienkie w ilości 2600 kg, 9) mortadela w ilości 2500 kg, 10) pieczeń rzymska w ilości 2000 kg, 11) schab wieprzowy bez kości (bez warkocza) w ilości 400 kg, 12) wątroba wołowa w ilości 700 kg, 13) serca wołowe w ilości 200 kg, 14) kaszanka w ilości 1500 kg, 15) serdelki drobiowe w ilości 430 kg, 16) polędwica drobiowa w ilości 300 kg, 17) szynka drobiowa w ilości 320 kg, 18) mielonka z indyka w ilości 320 kg, 19) pieczeń drobiowa w ilości 320 kg, 20) skrzydełka z kurczaka w ilości 200 kg, 21) udka z kurczaka w ilości 1400 kg, 22) porcja rosołowa drobiowa w ilości 200 kg, 23) pasztetowa w ilości 300 kg, 24) słonina w ilości 200 kg, 25) salceson włoski w ilości 2000 kg, 26) salceson wiejski czosnkowy w ilości 500 kg, 27) szynka konserwowa wieprzowa parzona, grubo rozdrobniona, w osłonce foliowej w ilości 50 kg, 28) podgardle wędzone w ilości 600 kg, 29) boczek wędzony, parzony bez kości w ilości 300 kg, 30) żołądki drobiowe w ilości 500 kg, 31) serca drobiowe w ilości 1000 kg, 32) piersi drobiowe w ilości 100 kg, 33) hamburger (stek drobiowo - wieprzowy) smażony, schłodzony w ilości 1000 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach