Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin

Areszt Śledczy w Gliwicach ogłasza przetarg

  • Adres: 44-100 Gliwice, ul. Wieczorka 10
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 4000800, 400840 , fax. 032 400837
  • Data zamieszczenia: 2009-08-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Gliwicach
    ul. Wieczorka 10 10
    44-100 Gliwice, woj. śląskie
    tel. 032 4000800, 400840, fax. 032 400837
    REGON: 00031985900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp. Nazwa Ilość w kg 1 Mięso mielone wieprzowo-wołowe 2000 2 Mięso wołowe gulaszowe 2500 3 Mięso wieprzowe gulaszowe 200 4 Mięso wołowe pieczeniowe 150 5 Boczek wędzony 1500 6 Kurczaki świeże 1400 7 Skrzydełka z kurczaka 800 8 Udka z kurczaka 400 9 Żołądki drobiowe 1000 10 Karczek wieprzowy b/k 300 11 Wątroba wieprzowa 1000 12 Mięso wołowe mielone 200 13 Smalec z cebulką łatwo otwieralny waga 100g 200 14 Kiełbasa śląska ( waga 1 szt. 100g ) 1000 15 Kiełbasa podwawelska ( waga 1 szt. 100g ) 1000 16 Kiełbasa toruńska ( waga 1 szt. 100g )1000 17 Kiełbasa szynkowa 300 18 Kiełbasa biała ( waga 1 szt. 100g ) 200 19 Salceson biały 1000 20 Boczek mielony konserwowy 1000 21 Kiełbasa kminkowa 1000 22 Kaszanka 1500 23 Parówki drobiowe ( waga 1 szt. 60g ) 1500 24 Serdelki drobiowe ( waga 1 szt. 100g )1200 25 Pieczeń drobiowa 1000 26 Pieczeń rzymska 1000 27 Mortadela drobiowa 1200 28 Kiełbasa zwyczajna drobiowa 2000 29 Kiełbasa wiejska ( waga 1 szt. 100g )1000 30 Pasztetowa ( waga 1 szt. 100g )1000 31 Mielonka drobiowa 1000 32 Polędwica drobiowa 900 33 Szynka drobiowa 900 34 Szynka drobiowa konserwowa 300 35 Polędwica sopocka 200 36 Stek drobiowy ( waga 1 szt. 100g )800 37 Kotlet drobiowy mielony mrożony ( waga 1 szt. 100g )200 38 Kotlet drobiowy mielony ( waga 1 szt. 100g )800 39 Klopsiki drobiowe ( waga 1 szt. 100g )900
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się oferenci, którzy spełnią warunki art. 22 oraz nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności.Ocena spełniania warunków dokonana zostanie w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach, o których mowa w pkt IX SIWZ, dołączonych do oferty. Z treści załączonych dokumentów i oświadczeń musi jednoznacznie wynikać, iż Wykonawca spełnia wymienione warunki. Uzupełnienie wymaganych dokumentów będzie możliwe w przypadkach określonych w ustawie. W przypadku wątpliwości co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu, Zamawiający może wezwać Wykonawców w określonym przez siebie terminie do złożenia wyjaśnień. Ocena nastąpi na zasadzie spełnia/nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy (Załącznik nr 1 do SIWZ) Cena oferty (Załącznik nr 2 do SIWZ) Oświadczenie Wykonawcy (Załącznik nr 3 do SIWZ) Wzór umowy (załącznik nr 4 do SIWZ)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach