Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin

Zakład Karny w Żytkowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 26-930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 48 6211250 , fax. 48 6146030
  • Data zamieszczenia: 2012-01-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Żytkowicach
    Żytkowice
    26-930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie
    tel. 48 6211250, fax. 48 6146030
    REGON: 00103820000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 baleron 15131130-5 300kg 2 biodrówka wieprzowa 15113000-3 150kg 3 boczek surowy 1510000-9 200kg 4 boczek śniadaniowy 15131130-5 800kg 5 boczek wędzony 15131130-5 300kg 6 boczek wiśniowy 15131133-6 700kg 7 flaki mrożone 15131400-9 350kg 8 golonka wieprzowa 15114000-0 150kg 9 karkówka wieprzowa z kością 15113000-0 300kg 10 kaszanka 15131134-3 2850kg 11 kiełbasa biała parzona 15131130-5 1100kg 12 kiełbasa debreczyńska 15131130-5 2450kg 13 kiełbasa drobiowa 15131130-5 500kg 14 kiełbasa jarmarczna 15131130-5 3400kg 15 kiełbasa krakowska 15131130-5 500kg 16 kiełbasa parówkowa 15131130-5 1500kg 17 kiełbasa staropolska 15131130-5 400kg 18 Kiełbasa szynkowa 15131130-5 250kg 19 kiełbasa targowa 15131130-5 2750kg 20 kiełbasa wiejska 15131130-5 200kg 21 kiełbasa zwyczajna 15131130-5 600kg 22 kiełbaski debreczyńskie 15131130-5 600kg 23 konserwa turystyczna 15131000-5 1600kg 24 kości wieprzowe schabowe 15131400-9 2100kg 25 luncheon 15131400-9 1800kg 26 łopatka wieprzowa z kością 15131400-9 550kg 27 mielonka konserwowa 15130000-5 2000kg 28 mielonka tłuszczowa 15130000-5 800kg 29 mielonka tyrolska 15130000-5 800kg 30 mięso garmażeryjne 15131400-9 2300kg 31 mięso wieprzowe kl 2A 15131400-9 3200kg 32 mięso wieprzowe kl 2B 15131400-9 150kg 33 mięso wołowe kl 2 15111000-9 1200kg 34 mortadela wędzona 15131200-7 2500kg 35 pachwina wędzona 15131200-7 500kg 36 parówki cienkie 15131130-5 2200kg 37 parówki drobiowe 15131130-5 500kg 38 pasztet drobiowy 15131310-1 450kg 39 pasztet mięsny 15131310-1 2000kg 40 pasztetowa 15131310-1 2500kg 41 pieczeń rzymska 15131130-5 1900kg 42 podgardle wędzone 15131200-7 400kg 43 przysmak kozacki 15131130-5 2200kg 44 przysmak śniadaniowy 15131130-5 900kg 45 rolada drobiowa 15131135-0 400kg 46 salceson chłopski 15131400-9 2000kg 47 salceson czarny 15131400-9 1000kg 48 schab wieprzowy z kością 15131400-9 300kg 49 serca wieprzowe 15131400-9 1500kg 50 słonina 15131400-9 1600kg 51 smalec 15131400-9 1500kg 52 smalec domowy 15131400-9 1000kg 53 szynka biała 15131135-0 500kg 54 Szynka mielona 15131135-0 300kg 55 szynka miodowa 15131135-0 500kg 56 szynka z łopatki 15131410-2 500kg 57 szynkówka picolo 15131130-5 500kg 58 wątroba wieprzowa 15131400-9 2500kg 59 żeberka wieprzowe paski 15131400-9 800kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach