Powiatowe Centrum Zdrowia spółka z o. o. ogłasza przetarg
- Adres: 83-300 Kartuzy, ul. Floriana Ceynowy 7
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 6854800 , fax. 058 6854840
- Data zamieszczenia: 2009-05-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiatowe Centrum Zdrowia spółka z o. o.
ul. Floriana Ceynowy 7 7
83-300 Kartuzy, woj. pomorskie
tel. 058 6854800, fax. 058 6854840
REGON: 58919418230000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://pcz-kartuzy.ires.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIESA I WĘDLIN - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN,DOSTAWA DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy spełniają warunki z art. 22 ustawy PZP tj.: - posiadają uprawnienia do wykonywania działalności będących przedmiotem niniejszego postępowania; - posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; - znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; oraz - nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego według przesłanek określonych w art. 24 ustawy PZP;I ZAWARTYCH W SIWZ
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: ZGODNIE Z SIWZ
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://pcz-kartuzy.ires.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- RZP-4/15 dostawy mięsa wieprzowego świeżego, mięsa wołowego świeżego, mięsa drobiowego świeżego, wątróbki drobiowej
Dodano: 2015-11-02 - Dostawa mięsa II/III 2014 r.
Dodano: 2014-01-16 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu do Domu Pomocy Społecznej w Machowinku w 2014 roku
Dodano: 2013-12-12 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego.
Dodano: 2013-12-03 - Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy Nr 06/Ż/2013: artykuły spożywcze - mięso wieprzowe gulaszowe i wołowe gulaszowe.
Dodano: 2013-11-07 - Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów, wędlin oraz wyrobów wieprzowo-wołowych
Dodano: 2013-03-21 - Sukcesywne dostawy mięsa oraz wyrobów z mięsa wieprzowego oraz wołowego.
Dodano: 2013-03-18 - Dostawa mięsa -2013r.
Dodano: 2013-01-08 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu do Domu Pomocy Społecznej w Machowinku w 2013 r.
Dodano: 2012-12-11 - OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM (O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA) Nr 06/Ż/2012 Dot.: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE - MIĘSO WIEPRZOWE GULASZOWE I WOŁOWE GULASZOWE
Dodano: 2012-11-07