Zakład Karny w Uhercach Mineralnych ogłasza przetarg
- Adres: 38623 Uherce Mineralne,
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 134 618 346 , fax. 134 618 400
- Data zamieszczenia: 2016-11-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
38623 Uherce Mineralne, woj. podkarpackie
tel. 134 618 346, fax. 134 618 400
REGON: 32108100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa żywności w ilości i asortymencie podanym według poniższego zestawienia: 1 mięso wołowe gulaszowe drobne w ilości 300 kg, 2 mięso wieprzowe klasy II A w ilości 1000 kg, 3 mięso mielone wieprzowo – wołowe (skład 50/50) bez dodatków w ilości 1000 kg, 4 kiełbasa zwyczajna w ilości 2000 kg, 5 kiełbasa biała w ilości 1500 kg, 6 lencz prasowany w ilości 1500 kg, 7 parówki śniadaniowe cienkie w ilości 1800 kg, 8 mortadela w ilości 1500 kg, 9 pieczeń rzymska w ilości 1800 kg, 10 schab wieprzowy bez kości (bez warkocza) w ilości 250 kg, 11 wątroba wołowa w ilości 300 kg, 12 kaszanka w ilości 900 kg, 13 serdelki drobiowe w ilości 350 kg, 14 polędwica drobiowa w ilości 300 kg, 15 szynka drobiowa w ilości 300 kg, 16 mielonka z indyka w ilości 350 kg, 17 pieczeń drobiowa w ilości 400 kg, 18 skrzydełka z kurczaka w ilości 200 kg, 19 udka z kurczaka w ilości 1500 kg, 20 pasztetowa w ilości 500 kg, 21 salceson włoski w ilości 1800 kg, 22 szynka konserwowa wieprzowa parzona, grubo rozdrobniona, w osłonce foliowej w ilości 300 kg, 23 podgardle wędzone w ilości 500 kg, 24 boczek wędzony, parzony bez kości w ilości 500 kg, 25 serca drobiowe w ilości 400 kg, 26 piersi drobiowe w ilości 300 kg, 27 hamburger (stek drobiowo – wieprzowy) smażony, schłodzony w ilości 1100 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2024-07-19 - Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2024-06-19 - Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów wieprzowych oraz udźca wołowego na potrzeby Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie
Dodano: 2024-06-05 - Sukcesywna dostawy artykułów spożywczych dla Powiat Strzyżowski - Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy w Frysztaku
Dodano: 2024-06-04 - „DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO I PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU I ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W MEDYCE”
Dodano: 2024-04-28 - Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2024-03-13 - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu i wędlin
Dodano: 2024-02-11 - Dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej im. Św. Brata Alberta w Narolu w 2024 r.
Dodano: 2024-02-06 - Sukcesywna sprzedaż i dostawa produktów żywnościowych do kuchni w Zespole Szkolno-Przedszkolnym Nr 5 w Rzeszowie w 2024 roku - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, wędliny
Dodano: 2024-01-12 - „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich w 2024 roku dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk”
Dodano: 2024-01-12