Dom Pracy Twórczej w Wigrach ogłasza przetarg
- Adres: 16-412 Stary Folwark, Wigry
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 087 5637000 , fax. 087 5637000
- Data zamieszczenia: 2010-06-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pracy Twórczej w Wigrach
Wigry
16-412 Stary Folwark, woj. podlaskie
tel. 087 5637000, fax. 087 5637000
REGON: 79017202500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wigry.org
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja kultury
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i produktów mięsnych na potrzeby Domu Pracy Twórczej w Wigrach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa i produktów mięsnych na potrzeby Domu Pracy Twórczej w Wigrach. Miejscem dostawy jest siedziba Zamawiającego. Przedmiot zamówienia realizowany jest zgodnie z normami jakościowymi HACCP. Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz.U. z 2006r., nr 171, poz. 1225 z późn. zm.). Dostarczone przez Wykonawcę produkty muszą być wysokiej jakości, muszą spełniać wymagania ilościowe oraz jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w obowiązujących przepisach oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: w załączniku nr 1 do SIWZ. Ilości towaru określone w opisie przedmiotu zamówienia są orientacyjne przewidywane na czas trwania umowy i mogą się zmieniać ( ulec zmniejszeniu ) odpowiednio do potrzeb Zamawiającego. Wartość przedmiotu zamówienia - poniżej progu unijnego; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wigry.org
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2016-07-22 - Zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych, wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2016-04-22 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2015-12-08 - Dostawa mięsa, wędlin oraz drobiu
Dodano: 2015-11-02 - Zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2015-08-05 - zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2015-06-15 - Dostawa mięsa, wędlin oraz drobiu
Dodano: 2015-05-11 - zakup i dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i podrobów mięsnych wieprzowych i drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2015-01-27 - Dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na trzynaście części.
Dodano: 2014-12-09 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej Spokojna Przystań w Garbarach
Dodano: 2014-12-03