Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 22-130 Siedliszce, Chojno Nowe Pierwsze 118
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 82 570 20 11 , fax. 82 570 20 11
- Data zamieszczenia: 2011-10-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
Chojno Nowe Pierwsze 118 118
22-130 Siedliszce, woj. lubelskie
tel. 82 570 20 11, fax. 82 570 20 11
REGON: 11008546800000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i jego przetworów dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Chojnie Nowym Pierwszym. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i jegoprzetworów dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Chojnie Nowym Pierwszym: Wieprzowina II (gulaszowe) 200kg, Schab b/k 100kg,Karkówka b/k 100kg, Boczek wędzony 15 kg, Smalec 70 kg, Słonina 50 kg, Flak wołowy 70 kg, Wołowina b/k 50 kg, Wołowina II 150 kg, Wątroba wieprzowa 80 kg, Kości pokrzeptowe 140 kg, Nogi wieprzowe 60 kg, Serca wieprzowe 50 kg, Kaszanka 100 kg, Lenszmit 50 kg, Salceson włoski 60 kg, Martadela 140 kg, Parówki wieprzowe 150 kg, Kiełbasa zwyczajna 180 kg, Pieczeń rzymska 50 kg, Baleron 10 kg, Ozory wieprzowe 40 kg, Szynka drobiowa 30 kg, Polędwica drobiowa 25 kg, Kiełbasa krakowska 70 kg, Kiełbasa żywiecka 10 kg, Pasztetowa wieprzowa 25 kg,Szynka wieprzowa 10 kg, Polędwica sopocka 40 kg, Kiełbasa podlaska 20 kg, Antrykot 15 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiat. chelm.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa wieprzowego, podrobów wieprzowych i flaków wołowych
Dodano: 2016-02-22 - Dostawy mięsa, wędlin oraz drobiu
Dodano: 2015-12-18 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie
Dodano: 2015-10-07 - Dostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu
Dodano: 2014-12-08 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie
Dodano: 2014-10-08 - Dostawa mięsa, jego przetworów, wędlin i drobiu dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Chojnie Nowym Pierwszym.
Dodano: 2014-04-03 - Dostawy mięsa wieprzowego i produktów wieprzowych, flaków wołowych
Dodano: 2014-02-18 - Dostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu
Dodano: 2013-11-29 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie
Dodano: 2013-10-10 - Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 130 000 euro, na sukcesywne dostawy wędliny wieprzowej do Zakładu Karnego w Chełmie.
Dodano: 2013-08-13