Szpital Powiatowy im. Jana Mikulicza w Biskupcu ogłasza przetarg
- Adres: 11-300 Biskupiec, ul. Armii Krajowej 8
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 7152023 w. 317, 313 , fax. 089 7156208
- Data zamieszczenia: 2010-10-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatowy im. Jana Mikulicza w Biskupcu
ul. Armii Krajowej 8 8
11-300 Biskupiec, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 7152023 w. 317, 313, fax. 089 7156208
REGON: 51131574500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-biskupiec.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i jego przetworów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego i drobiowego oraz przetworów z mięsa wieprzowego i drobiowego wyszczególnionych w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik do SIWZ, do magazynu żywnościowego Szpitala Powiatowego im. Jana Mikulicza w Biskupcu, ul. Armii Krajowej 8 (CPV 15113000-3 Wieprzowina; 15131400-9 Produkty wieprzowe; 15131500-0 Produkty drobiowe; 15112000-6 Drób). 6. Zamawiający dopuszcza składanie ofert w następujących pakietach: Pakiet nr 1: Mięso wieprzowe. Pakiet nr 2: Przetwory wieprzowe. Pakiet nr 3: Mięso drobiowe. Pakiet nr 4: Przetwory drobiowe. 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych, tj. ofert obejmujących artykuły nie gorsze i odpowiadające parametrami organoleptycznymi oraz jakościowymi artykułom wyszczególnionym w Formularzu cenowym, różniącymi się od nich jedynie nazwą. Wykonawca zainteresowany złożeniem oferty na produkty równoważne musi złożyć zapytanie zgodnie z art. 38 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Uwzględniając zapytanie Zamawiający rozszerzy opis przedmiotu zamówienia o produkty równoważne będące przedmiotem zapytania. W celu zapoznania się z proponowanym produktem równoważnym Wykonawca musi umożliwić Zamawiającemu nabycie produktu i jego degustację w takim terminie, by możliwe było udzielenie odpowiedzi Wykonawcom przed terminem składania ofert, zgodnie z zapisami ustawy Prawo zamówień publicznych. 3. Ofertę należy składać na całe pakiety. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych w obrębie Pakietów. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawcy nie wnoszą wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-biskupiec.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2016-03-17 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-12-22 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2015-07-07 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-03-04 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2014-07-16 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2014-02-18 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2013-09-25 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2013-06-27 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej.
Dodano: 2013-02-01 - Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2012-11-06