Głogowski Szpital Powiatowy Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 67-200 Głogów, ul. Kościuszki 15
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 76 8373 216 , fax. 76 8373 377
- Data zamieszczenia: 2014-03-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Głogowski Szpital Powiatowy Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 15 15
67-200 Głogów, woj. dolnośląskie
tel. 76 8373 216, fax. 76 8373 377
REGON: 00030878400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.glogow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka prawa handlowego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa drobiowego dla potrzeb kuchni Głogowskiego Szpitala Powiatowego sp. z o.o. Znak sprawy: ZP/10/2014 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę art. mięsa drobiowego. 2. Szczegółowo przedmiot zamówienia dotyczący asortymentu i ilości został opisany w Załączniku Nr 1do SIWZ Formularzu cenowym (specyfikacji ilościowo-asortymentowej). 3. Przedmiot zamówienia stanowi jedno niepodzielne zadanie. 4. Zamawiający w postępowaniu nie dopuszcza składania ofert częściowych. Wymagany jest pełny zakres asortymentu, nie zezwala na składanie ofert na wybrane pozycje. 5. Zamówienie obejmuje 14 pozycji. Dokładny opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku Nr 1 do SIWZ Formularz cenowy (specyfikacja asortymentowo-ilościowa); 6. Wykonawca zobowiązuje się wykonać przedmiot zamówienia zgodnie ze wszystkimi wymaganiami zamawiającego wskazanymi w SIWZ. 7. Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu mniejszej ilości produktów. 8. W trakcie realizacji umowy zamawiający może dokonywać przesunięć ilościowych między poszczególnymi pozycjami asortymentu w granicach wartości zawartej umowy. 9. Warunki i termin dostawy art. mięsa drobiowego: a) dostawa dwa razy w tygodniu w zamkniętych, plombowanych pojemnikach, w godzinach od 600 do 1000, wg dziennego zapotrzebowania Zamawiającego, składanego telefonicznie lub faxem z dwudniowym wyprzedzeniem; b) dostawa transportem Wykonawcy przeznaczonym do przewozu artykułów spożywczych, zgodnie z wymaganiami Państwowej Inspekcji Sanitarnej; c) Do każdej dostawy wymagane świadectwo wystawione przez Zakład Higieny Weterynaryjnej oraz handlowy dokument identyfikacyjny; d) Wykonawca dostarczać będzie przedmiot zamówienia środkami transportu spełniającymi wymogi rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002 roku w sprawie wymogów sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności; e) Wykonawca dostarczy produkty żywnościowe odpowiadające warunkom jakościowym, zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami lub równoważnymi, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami i systemem HACCP, posiadające ważne zezwolenia i decyzje wymagane przepisami prawa na produkcję i obrót oferowanym przedmiotem zamówienia, spełniające wymogi określone przepisami ustawy z 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz aktów wykonawczych do niej; f) Wykonawca zobowiązuje się w ramach świadczenia umownego, do dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby Zamawiającego na własny koszt i ryzyko; g) Miejsce dostawy: Kuchnia Szpitalna, Głogów, ul. Kościuszki 15. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.glogow.pl/bip
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO, JAJ ORAZ RYBY MROŻONEJ
Dodano: 2016-04-19 - PRZETARG NIEOGRANICZONY NA DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO, JAJ, SERA ŻÓŁTEGO ORAZ RYBY MROŻONEJ
Dodano: 2016-04-08 - DOSTAWY DROBIU, MIĘSA WIEPRZOWEGO I ICH PRZETWORÓW
Dodano: 2016-03-15 - D/Kw-220/64/13 Sukcesywne dostawy mięsa, wędlin oraz drobiu
Dodano: 2013-09-05 - DD 220/10/2009 Przetarg na dostawę drobiu i wędlin drobiowych.
Dodano: 2009-11-23