Areszt Śledczy we Wrocławiu ogłasza przetarg
- Adres: 50-950 Wrocław, ul. Świebodzka 1
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3272400, 3272502 , fax. 071 3436610
- Data zamieszczenia: 2013-09-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy we Wrocławiu
ul. Świebodzka 1 1
50-950 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3272400, 3272502, fax. 071 3436610
REGON: 00032060900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finasów publicznych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
D/Kw-220/64/13 Sukcesywne dostawy mięsa, wędlin oraz drobiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do Aresztu Śledczego we Wrocławiu artykułów spożywczych w asortymencie podanym poniżej, stanowiących jednocześnie kolejne części zamówienia. Zamówienie podzielone zostało na trzy części. Część 1. 1.Tuszki z kurcząt P kl. A schłodzone lub mrożone w ilości 1 500 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86520. 2. Uda z kurcząt schłodzone lub mrożone, w ilości 1 500 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86520 Część 2. 1. Mięso wieprzowe w półtuszach, bez głowy i bez nóg, chłodzone, klasy R w ilości 12 000 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-91/82001 ze zmianami. 2. Mięso wołowe w ćwierćtuszach tylnych bez ogona, chłodzone, klasa umięśnienia R, klasa otłuszczenia 3, w ilości 5 000 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-91/82001 ze zmianami. 3. Wątroba wieprzowa w ilości 2 000 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-86/A-8200 Część 3. 1. Wędlina podrobowa - kaszanka w ilości 2 000 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-82007. 2. Wędlina podrobowa - salceson w ilości 1 500 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-82007. 3. Kiełbasa drobno rozdrobniona - typu litewska w ilości 3 000 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-82007. 4. Kiełbasa drobno rozdrobniona - typu kanapkowa w ilości 700 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-82007. 5. Produkt blokowy drobno rozdrobniony - typu pieczeń w ilości 1 500 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-82007. 6. Produkt blokowy drobno rozdrobniony - typu mielonka wieprzowa w ilości 1 500 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-82007. 7. Szynka drobiowa w ilości 600 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 8. Polędwica drobiowa w ilości 600 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 9. Produkt blokowy drobiowy - typu kiełbasa golonkowa w ilości 600 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 10. Kiełbasa grubo rozdrobniona drobiowa - typu szynkowa w ilości 600 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 11. Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu kanapkowa w ilości 2 000 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 12. Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu zwyczajna w ilości 2 500 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 13. Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu śląska w ilości 2 200 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 14. Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu kiełbaski lubuskie w ilości 600 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 15. Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu mielonka w ilości 2 000 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 16. Kiełbasa homogenizowana drobiowa - parówka cienka w ilości 3 800 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 17. Kiełbasa homogenizowana drobiowa - mortadela w ilości 3 000 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 18. Kiełbasa homogenizowana drobiowa - serdelek w ilości 2 800 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 19. Wędlina podrobowa drobiowa - pasztetowa w ilości 1 500 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 20. Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu mielonka - wymagana gramatura - 200 g, w osłonie barierowej (flaku sztucznym) zamykanej obustronnie klipsami, pozwalająca rozdzielić poszczególne opakowania jednostkowe w taki sposób, aby nie doszło do ich uszkodzenia i otwarcia a ich zawartość pozostała nienaruszona, termin przydatności do spożycia minimum 7 dni, w ilości 1 500 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526 ze zmianami. 21. Kiełbasa średnio rozdrobniona - Kiełbasa biała parzona w ilości 2 000 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-82007. 22. Baleron z indyka w ilości 180 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526:1995/AZ2:2000. 23. Polędwica z indyka w ilości 180 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526:1995/AZ2:2000. 24. Szynka z indyka w ilości 180 kg, Polska norma stanowiąca wyznacznik wymagań jakościowych PN-A-86526:1995/AZ2:2000 Artykuły z poz. 22, 23, 24 zamawiane tylko 2 razy w roku. Przewidywany termin zamówienia - Święta Bożego Narodzenia oraz Święta Wielkanocne - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO, JAJ ORAZ RYBY MROŻONEJ
Dodano: 2016-04-19 - PRZETARG NIEOGRANICZONY NA DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO, JAJ, SERA ŻÓŁTEGO ORAZ RYBY MROŻONEJ
Dodano: 2016-04-08 - DOSTAWY DROBIU, MIĘSA WIEPRZOWEGO I ICH PRZETWORÓW
Dodano: 2016-03-15 - Dostawa mięsa drobiowego dla potrzeb kuchni Głogowskiego Szpitala Powiatowego sp. z o.o. Znak sprawy: ZP/10/2014
Dodano: 2014-03-21 - DD 220/10/2009 Przetarg na dostawę drobiu i wędlin drobiowych.
Dodano: 2009-11-23