Przetargi.pl
Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego we Włodawie

Zakład Karny we Włodawie ogłasza przetarg

  • Adres: 22-200 Włodawa, ul. Żołnierzy WiN
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 0-82 5726810, 5726824 , fax. 0-82 5726866
  • Data zamieszczenia: 2019-03-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny we Włodawie
    ul. Żołnierzy WiN 19
    22-200 Włodawa, woj. lubelskie
    tel. 0-82 5726810, 5726824, fax. 0-82 5726866
    REGON: 32093400000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakłąd Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego we Włodawie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I: Kiełb. Krakowska parzona 15131130-5 Kg 100 Kiełb. Biała 15131130-5 Kg 50 Kiełb. Serdelki 15131130-5 Kg 1100 Kiełb. Lenszmit 15131130-5 Kg 1700 Kiełb. Mortadela 15131130-5 Kg 1600 Kiełb. Parówkowa wieprzowa 15131130-5 Kg 1000 Kiełb. Żywiecka 15131130-5 Kg 200 Kiełb. Zwyczajna 15131130-5 Kg 1800 Kiełb. Śląska 15131130-5 Kg 1800 Kiełb. Rożnowa 15131130-5 Kg 1200 Kiełb. Podwawelska 15131130-5 Kg 1900 Kiełb. Toruńska 15131130-5 Kg 1200 Pieczeń rzymska 15131120-2 Kg 1100 Pieczeń wiedeńska 15131120-2 Kg 300 Pasztet pieczony 15131120-2 Kg 800 Pasztetowa 15131120-2 Kg 800 Salceson włoski 15131120-2 Kg 800 Klops pieczony 15131120-2 Kg 1000 Boczek mielony 15131120-2 Kg 600 Kaszanka 15131134-3 Kg 1200 Wątroba wieprzowa 15131400-9 Kg 1200 Flaki wołowe - krojone 15131600-1 Kg 300 Żeberka paski wędzone wieprzowe 15131200-7 Kg 300, Część II:Boczek surowy bez kości świeży 15113000-3 Kg 300 Schab bez kości świeży 15113000-3 Kg 200 Łopatka wieprzowa świeża 15113000-3 Kg 4 000 Mięso wołowe drobne II chuda (świeże) 15111000-9 Kg 1 600 Mięso wołowe bez kości (udziec –świeży) 15111000-9 Kg 500 Część III:Salceson drobiowy 15131135-0 Kg 300 Pieczeń drobiowa 15131135-0 Kg 900 Mielonka drobiowa 15131135-0 Kg 600 Mortadela drobiowa 15131135-0 Kg 600 Polędwica drobiowa 15131135-0 Kg 400 Szynka drobiowa 15131135-0 Kg 450 Krakowska drobiowa 15131135-0 Kg 400 Parówkowa drobiowa 15131135-0 Kg 700 Serdelki drobiowe 15131135-0 Kg 500 Kanapkowa drobiowa 15131135-0 Kg 700 Mięso drobiowe gulaszowe (chude świeże) 15112100-7 Kg 1100 Filet z kurczaka 15112100-7 Kg 300 Udka drobiowe (ćwiartka z kurczaka świeża) 15112100-7 Kg 1200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach