Przetargi.pl
Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Prosta
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 833 447 509 , fax. 833 432 198
  • Data zamieszczenia: 2020-03-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Prosta 33
    21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
    tel. 833 447 509, fax. 833 432 198
    REGON: 32090500000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny - jednostka nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej. Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę nw. produktów do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Kod CPV 1 Blok drobiowy kg 500 8,00 4 000,00 2 Boczek wędzony b/k kg 300 13,50 4 050,00 3 Ćwiartka z kurczaka (udko) mrożone kg 8 000 6,50 52 000,00 4 Kiełbasa krakowska kg 300 13,50 4 050,00 5 Kiełbasa krakowska drobiowa kg 300 14,50 4 350,00 6 Kiełbasa mortadela kg 2 000 7,50 15 000,00 7 Kiełbasa parówkowa kg 1 500 8,00 12 000,00 8 Kiełbasa piwna kg 1 300 8,00 10 400,00 9 Kiełbasa rożnowa kg 1 500 8,50 12 750,00 10 Kiełbasa szynkowa kg 200 13,50 2 700,00 11 Kiełbasa śniadaniowa kg 1 300 7,50 9 750,00 12 Kiełbasa tyrolska kg 1 300 8,00 10 400,00 13 Kiełbasa z piersi kurczaka kg 300 11,00 3 300,00 14 Kiełbasa zwyczajna kg 1 000 7,60 7 600,00 15 Lunchen prasowany kg 1 200 7,80 9 360,00 16 Łopatka wieprzowa b/k mrożona kg 1 200 13,00 15 600,00 17 Mielonka drobiowa kg 1 400 7,50 10 500,00 18 Mortadela drobiowa kg 500 7,30 3 650,00 19 Parówka śląska kg 1 100 7,80 8 580,00 20 Parówki drobiowe kg 1 700 7,80 13 260,00 21 Parówkowa drobiowa kg 1 200 8,00 9 600,00 22 Pasztet domowy pieczony kg 1 200 8,00 9 600,00 23 Pieczeń rzymska kg 1 100 8,60 9 460,00 24 Pierś z kurczaka mrożona kg 1 000 15,00 15 000,00 25 Polędwica drobiowa kg 300 13,50 4 050,00 26 Rolada drobiowa kg 350 13,50 4 725,00 27 Salceson drobiowy kg 1 300 8,00 10 400,00 28 Salceson włoski kg 1 100 7,50 8 250,00 29 Schab wieprzowy b/k kg 150 19,00 2 850,00 30 Serdelki drobiowe kg 1 100 7,50 8 250,00 31 Szynka drobiowa kg 300 13,50 4 050,00 32 Szynka mielona prasowana kg 1 100 8,00 8 800,00 33 Szynka wieprzowa gotowana kg 200 20,00 4 000,00 34 Wątroba wieprzowa kg 1 200 2,50 3 000,00 35 Wieprzowina kl. II b/k mrożona kg 1 200 11,50 13 800,00 36 Wołowina kl. II b/k mrożona kg 1 000 18,00 18 000,00 Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot, pleśń, fragmenty obcych ciał) o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie go przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi zawierać następujące dane: · nazwę środka spożywczego, · dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, · datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia na metce, · dane identyfikujące producenta środka spożywczego, · warunki przechowywania – w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach