Przetargi.pl
Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów

Socjalizacyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu ogłasza przetarg

  • Adres: 82300 Elbląg, ul. Chrobrego
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 55 625 83 04, 6258310 , fax. 55 625 83 06
  • Data zamieszczenia: 2018-05-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Socjalizacyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu
    ul. Chrobrego 4
    82300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 55 625 83 04, 6258310, fax. 55 625 83 06
    REGON: 17079385600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.domdziecka.com.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) 1) Zadanie1 – dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo – Wychowawczej w Elblągu ul. Chrobrego 4. Łopatka b/k kg 100 Szynka b/k kg 160 Schab b/k kg 70 Pachwina świeża b/s kg 20 Wołowina b/k kg 20 Wątroba wieprzowa kg 15 Żeberka paski kg 20 Smalec 200g szt. 200 Boczek parzony kg 40 Kiełbasa podwawelska kg 70 Kiełbasa biała surowa cienka kg 50 Pasztetowa ze szczypiorkiem kg 25 Parówki wieprzowe kg 70 Parówki cielęce kg 35 Pasztet wieprzowy kg 15 Pasztet drobiowy kg 15 Pasztet drobiowy 135g szt. 300 Pieczeń rzymska kg 15 Lanchmit kg 20 Szynka konserwowa kg 20 Szynka gotowana kg 50 Szynka wędzona kg 50 Żywiecka parzona kg 20 Krakowska parzona kg 20 Polędwica drobiowa kg 20 Polędwica sopocka kg 50 Polędwica kanadyjska kg 10 Filet królewski kg 20 Mortadela kg 25 Krakowska sucha kg 5 2) Zadanie 2 – dostawa i sprzedaż drobiu i jego elementów dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo – Wychowawczej w Elblągu ul. Chrobrego 4. Filet z kurczaka kg 100 Żołądki drobiowe kg 15 Korpus kg 280 Bioderka z kurczaka kg 160 Filet z indyka kg 20 Wątroba drobiowa kg 30 3) Zadanie 3 – dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Placówki Opiekuńczo – Wychowawczej Nr 3 w Elblągu ul. Mazurska 6. Łopatka b/k kg 250 Karkówka b/k kg 60 Schab b/k kg 70 Pachwina b/s kg 20 Szynka b/k kg 30 Wątroba wieprzowa kg 20 Żeberka paski kg 60 Smalec 200g szt. 100 Boczek parzony kg 40 Filecik z indyka parzony kg 30 Lanchmit kg 25 Hamburger drobiowy 250g szt. 120 Kabanosy drobiowo- wieprzowe kg 50 Kiełbasa biała surowa cienka kg 50 Kiełbasa jałowcowa kg 20 Krakowska parzona kg 30 Mortadela kg 40 Szynkowa kg 40 Kiełbasa śląska kg 70 Kiełbasa podwawelska kg 50 Żywiecka parzona kg 20 Metka łososiowa kg 5 Parówki wieprzowe kg 80 Pasztet wieprzowy kg 25 Pasztetowa drobiowa kg 15 Pasztetowa wędzona kg 15 Polędwica drobiowa kg 10 Polędwica kanadyjska kg 15 Polędwica sopocka kg 30 Kiełbasa Golonkowa kg 10 Kurczak z Bobrownik kg 10 Pieczeń litewska kg 15 Pieczeń rzymska kg 10 Gulasz angielski kg 10 Szynka parzona kg 30 Szynka konserwowa drobiowa kg 15 Indyk faszerowany kg 25 Krakowska sucha kg 10 Szynka konserwowa wieprzowa kg 25 Schab pieczony kg 30 4) Zadanie 4 – dostawa i sprzedaż drobiu i jego elementów dla Placówki Opiekuńczo – Wychowawczej Nr 3 w Elblągu ul. Mazurska 6. Filet z kurczaka kg 90 Żołądki drobiowe kg 5 Korpus kg 270 Bioderka z kurczaka kg 120 Filet z indyka kg 50 Wątroba drobiowa kg 10
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach