Przetargi.pl
Dostawa i montaż sprzętu gastronomicznego wyposażenia pracowni gastronomicznych dla uczniów w zespołach szkół prowadzonych przez Powiat Oświęcimski.

Powiat Oświęcimski - Starostwo Powiatowe w Oświęcimiu ogłasza przetarg

  • Adres: 32-602 Oświęcim, ul. Wyspiańskiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. (033) 8449600 , fax. (033) 8449619
  • Data zamieszczenia: 2019-09-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Oświęcimski - Starostwo Powiatowe w Oświęcimiu
    ul. Wyspiańskiego 10
    32-602 Oświęcim, woj. małopolskie
    tel. (033) 8449600, fax. (033) 8449619
    REGON: 72181652031130
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.powiat.oswiecim.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa i montaż sprzętu gastronomicznego wyposażenia pracowni gastronomicznych dla uczniów w zespołach szkół prowadzonych przez Powiat Oświęcimski.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą i kompleksowym montażem wyposażenia pracowni gastronomicznych dla uczniów w zespołach szkół prowadzonych przez Powiat Oświęcimski w ramach projektu Utworzenie i rozwój Centrum Kompetencji Zawodowych branży turystyczno-gastronomicznej Powiatu Oświęcimskiego (RPMP.10.02.02 – 12-0259/16). Zamawiający przewiduje udzielenie zamówienia w podziale na 2 części: - część 1 - wyposażenie pracowni gastronomicznej w Powiatowym Zespole Nr 4 Szkół Ekonomiczno - Gastronomicznych w Oświęcimiu, - część 2 - wyposażenie pracowni gastronomicznej w Powiatowym Zespole Nr 10 Szkół Mechaniczno - Elektrycznych w Kętach. Wymagania ogólne Zamawiającego: 1. Sprzęt dostarczony w ramach niniejszego zamówienia ma być sprzętem fabrycznie nowym, tj. nieużywanym, nieuszkodzonym, nieregenerowanym, nieobciążonym prawami osób lub podmiotów trzecich, pochodzić z legalnego kanału sprzedaży producenta oraz spełniać wymagania intensywnej eksploatacji. 2. Sprzęt musi być dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadać stosowne certyfikaty i atesty do użytkowania w gastronomii. 3. Wykonawca zobowiązany jest w szczególności dostarczyć przedmiot zamówienia własnym transportem, na własny koszt i ryzyko oraz dokonać jego rozładunku i montażu (w tym złożenia poszczególnych części składowych), uruchomienia i ustawienia w wyznaczonych pomieszczeniach, sprawdzić stan techniczny przedmiotu zamówienia. 4. Wszystkie urządzenia muszą zawierać niezbędne do podłączenia elementy (złączki, przewody itp.) do montażu, uruchomienia i pracy wyposażenia pracowni gastronomicznej. 5. W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do przeprowadzenia szkolenia z obsługi dostarczonego sprzętu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39141000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach