Zakład Produkcyjno Usługowy Handlowy Lasów Państwowych ogłasza przetarg
- Adres: 10-307 Olsztyn, ul. M. Zientary-Malewskiej 51/53
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5327304 , fax. 089 5268817
- Data zamieszczenia: 2013-09-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Produkcyjno Usługowy Handlowy Lasów Państwowych
ul. M. Zientary-Malewskiej 51/53 51/53
10-307 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5327304, fax. 089 5268817
REGON: 51100169100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: : /bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/rdlp_olsztyn/zpuh_olsztyn/zamowienia_publiczne oraz zpuhlp.olsztyn.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka skarbu państwa nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa dań gotowych w podziale na 2części: 1. dania mięsno warzywne 2. zupy z wkładka mięsną - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa dań gotowych odpowiadających normom: dla dań mięsno warzywnych i zup z mięsem w opakowaniach szklanych lub puszkach o gramaturze 500-550g węglowodany 50-55% Tłuszcze 30-35% Białka 15% Wartość kaloryczna powyżej 970kcl dania gotowe -15 89 43 00 4 Asortyment obejmuje : Część I-dania mięsno-warzywne 1.Flaki wołowe w rosole w ilości 24.000sztuk 2.Gołąbki w sosie pomidorowym w ilości 6.000sztuk 3.Gulasz wieprzowy w ilości 8.000sztuk 4.Gulasz wołowy w sosie węgierskim 5.000sztuk 5.Fasola po bretońsku z boczkiem w ilości 22.000sztuk 6.Leczo pieczarkowe z kiełbasą 5.000sztuk 7.Klopsiki w sosie koperkowym 5.000sztuk 8..Klops w kapuście 5.000sztuk Dania gotowe winny być pakowane w słoiki lub puszki Gramatura netto opakowania 500-550g na okres od 20.10.2013r do 31.03.2014r Część II-zupy z wkładką mięsną 1.Zupa grochowa z kiełbasą lub mięsem w ilości 15.000sztuk 2.Zupa fasolowa z kiełbasą lub z mięsem w ilości 8.000sztuk 3.Zupa pomidorowa z mięsem w ilości 8.000sztuk 4.Zupa kapuśniak z mięsem w ilości 5.000sztuk 5. Żurek z biała kiełbasą 6.000sztuk 6.Zupa gulaszowa 8.000sztuk - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158943004
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: ocena jakościowa
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: /bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/rdlp_olsztyn/zpuh_olsztyn/zamowienia_publiczne oraz zpuhlp.olsztyn.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH CHŁODZONYCH NA RZECZ 24. WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO W GIŻYCKU
Dodano: 2016-07-27 - DOSTAWA PRODUKTOW GARMAŻERYJNYCH CHŁODZONYCH NA RZECZ 24 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO W GIŻYCKU NA 2016r.
Dodano: 2015-11-02 - Dania gotowe
Dodano: 2015-08-12 - DOSTAWY PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH CHŁODZONYCH DO JEDNOSTEK WOJSKOWYCH BĘDĄCYCH NA ZAOPATRZENIU JEDNOSTKI WOJSKOWEJ 4352 GIŻYCKO.
Dodano: 2014-11-26 - Dania gotowe
Dodano: 2014-08-22 - DOSTAWA PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH CHŁODZONYCH DO JEDNOSTEK WOJSKOWYCH BEDĄCYCH NA ZAOPATRZENIU JEDNOSTKI WOJSKOWEJ NR 4352 W GIZYCKU
Dodano: 2013-11-21 - Dostawy produktów garmażeryjnych chłodzonych (Oznaczenie sprawy 606/PN/13)
Dodano: 2013-11-07 - DOSTAWA PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH CHŁODZONYCH DO JEDNOSTEK WOJSKOWYCH
Dodano: 2012-11-15 - Dostawy produktów garmażeryjnych chłodzonych
Dodano: 2012-10-16 - dostawa dań gotowych z mięsem oraz konserw
Dodano: 2012-08-28