Przetargi.pl
Dania gotowe

Zakład Produkcyjno Usługowy Handlowy Lasów Państwowych ogłasza przetarg

  • Adres: 10-307 Olsztyn, ul. M. Zientary-Malewskiej 51/53
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5327304 , fax. 089 5268817
  • Data zamieszczenia: 2015-08-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Produkcyjno Usługowy Handlowy Lasów Państwowych
    ul. M. Zientary-Malewskiej 51/53 51/53
    10-307 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5327304, fax. 089 5268817
    REGON: 51100169100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/rdlp_olsztyn/zpuh_olsztyn/zamowienia_publiczne
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka skarbu państwa nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dania gotowe
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa dań gotowych odpowiadających normom: dla dań mięsno warzywnych i zup z mięsem w opakowaniach szklanych lub puszkach o gramaturze 500-550g węglowodany 50-55% Tłuszcze 30-35% Białka 15% Wartość kaloryczna powyżej 970kcl Słownik CPV-dania gotowe -15 89 43 00 4 Asortyment obejmuje : Część I-dania mięsno-warzywne 1.Flaki wołowe w ilości 25.000sztuk 2.Gołąbki w sosie pomidorowym w ilości 12.000sztuk 3.Gulasz wieprzowy w ilości 10.000sztuk 4.Gulasz wołowy w sosie węgierskim 12.000sztuk 5.Fasola po bretońsku z boczkiem w ilości 30.000sztuk 6.Strogonow w ilości 10.000sztuk 7.Leczo pieczarkowe z kiełbasą 9.000sztuk 8.Pulpety w sosie pomidorowym 12.000sztuk Dania gotowe winny być pakowane w słoiki lub puszki Gramatura netto opakowania 500-550g na okres od 20.10.2015r do 31.03.2016r Część II-zupy z wkładką mięsną 1.Zupa grochowa z kiełbasą lub mięsem w ilości 17.000sztuk 2.Zupa fasolowa z kiełbasą lub z mięsem w ilości 10.000sztuk 3.Zupa pomidorowa z mięsem w ilości 8.000sztuk 4.Zupa kapuśniak z mięsem w ilości 7.000sztuk 5. Żurek z biała kiełbasą 8.000sztuk 6.Zupa gulaszowa 10.000sztuk Zupy z wkładką mięsną winny być pakowane w słoiki lub puszki Gramatura netto opakowania 500-550g na okres od 20.10.2015r do 31.03.2016r.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158943004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: ocena jakościowa
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/rdlp_olsztyn/zpuh_olsztyn/zamowienia_publiczne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach