Szkoła Policji w Katowicach ogłasza przetarg
- Adres: 40684 Katowice, ul. Gen. Jankego
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 6069440, 6069441 , fax. 032 6069249, 6069279
- Data zamieszczenia: 2017-10-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Katowicach
ul. Gen. Jankego 276
40684 Katowice, woj. śląskie
tel. 032 6069440, 6069441, fax. 032 6069249, 6069279
REGON: 27667677500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://katowice.szkolapolicji.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa jednostka organizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych w postaci warzyw i owoców oraz przetworów warzywnych i owocowych do Szkoły Policji w Katowicach w 2018 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów żywnościowych w postaci warzyw i owoców oraz przetworów warzywnych i owocowych do Szkoły Policji w Katowicach w 2018 r.., wg kodu CPV: 03221110-0 (Warzywa korzeniowe), 03221113-1 (Cebula), 03221111-7 (Burak ćwikłowy), 03221112-4 (Marchew), 03221410-3 (Kapusta), 03221000-6 (Warzywa), 15331133-8 (Groch dzielony), 03221210-1 (Fasola), 15331142-4 (Kapusta przetworzona), 15331000-7 (Warzywa przetworzone), 03212100-1 (Ziemniaki), 03221270-9 (Ogórki), 03221420-6 (Kalafior), 03221230-7 (Papryka), 03221320-5 (Sałata liściasta), 03221240-0 (Pomidory), 03221260-6 (Grzyby), 03221250-3 (Cukinia), 03222321-9 (Jabłka), 03222322-6 (Gruszki), 03222330-5 (Owoce pestkowe), 03222340-8 (Winogrona), 03221200-8 (Warzywa owocowe), 03222210-8 (Cytryny), 03222240-7 (Mandarynki), 03222220-1 (Pomarańcze), 03222111-4 (Banany), 15331500-2 (Warzywa konserwowane w occie), 15331462-3 (Groch puszkowany), 15331470-2 (Kukurydza słodka), 15331463-0 (Puszkowana fasola nieobrana), 15331464-7 (Puszkowana cała fasola), 15331427-6 (Skoncentrowany przecier pomidorowy), 15332290-3 (Dżemy), 15332230-5 (Marmolady), 15331428-3 (Sos pomidorowy), 15331136-9( Papryki przetworzone), 15331480-5 (Warzywa tymczasowo zakonserwowane),15332400-8 (Owoce konserwowane), 15331135-2 (Grzyby przetworzone). Część I-warzywa i owoce (załącznik nr 1 do SIWZ). Część II-przetwory warzywne i owocowe (załącznik nr 1a do SIWZ). Pełny wykaz asortymentu będącego przedmiotem dostaw oraz maksymalna ilość zamawianych produktów została podana w Specyfikacjach asortymentowo - ilościowo – wartościowych stanowiących załączniki nr 1 i 1a do SIWZ. Podane ilości są wielkościami szacunkowymi i nie zobowiązują Zamawiającego do zakupu produktów w tych ilościach. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221110-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W tym zakresie Zamawiający wymaga aby Wykonawca : Spełniał wymagania określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2017 poz. 149 z późn. zm.) w szczególności podlegają stałemu nadzorowi właściwych władz.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Specyfikacje asortymentowo-ilościowo-wartościowe wypełnione zgodnie z załącznikami nr 1 i 1a do SIWZ; 2. Formularz ofertowy – wypełniony zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ; 3. Oświadczenia wymagane na podstawie art. 25a ust. 1 pkt 1 ustawy Pzp, złożone na formularzu stanowiącym załącznik nr 3 do SIWZ oraz aktualne na dzień składania ofert. 4. W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez Zamawiającego, Zamawiający żąda od Wykonawcy złożenia wraz z ofertą karty produktów dotyczy części II postępowania , lub innych podobnych dokumentów, z których jednoznacznie wynikałby ich skład oraz spełnienie wymagań określonych przez Zamawiającego; 5. Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5, przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Prawa zamówień publicznych. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia-załącznik nr 7 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy warzyw, ziemniaków i jabłek do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju
Dodano: 2023-05-30 - Sukcesywne dostawy warzyw, ziemniaków i jabłek do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju
Dodano: 2022-09-21 - Dostawy warzyw i owoców oraz przetworów warzywnych i owocowych do Szkoły Policji w Katowicach w I półroczu 2021 r.
Dodano: 2021-01-14 - dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2020-12-08 - Dostawy warzyw i owoców oraz przetworów warzywnych i owocowych do Szkoły Policji w Katowicach w I półroczu 2021 r.
Dodano: 2020-11-26 - Dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2020-01-10 - Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do kuchni gminnej w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Bestwince oraz 6 stołówek szkolnych na terenie gminy Bestwina
Dodano: 2019-12-05 - Dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2019-01-14 - Dostawy artykułów żywnościowych w postaci warzyw i owoców oraz przetworów warzywnych i owocowych do Szkoły Policji w Katowicach w 2019 r.
Dodano: 2018-10-31 - Dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2018-01-15