Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Publicznej Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Strzelcach Małych”

PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA IM. JANA PAWŁA II W STRZELCACH MAŁYCH ogłasza przetarg

  • Adres: 97-515 Masłowice, Strzelce Małe 33
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-03-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA IM. JANA PAWŁA II W STRZELCACH MAŁYCH
    Strzelce Małe 33
    97-515 Masłowice, woj. łódzkie
    REGON: 001236667
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.strzelcepsp.edu.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Publicznej Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Strzelcach Małych”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    4.2.1. część 1 zamówienia – „Pieczywo, świeże wyroby piekarskie”.Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:L.p. Asortyment Wielkość opakowania Zapotrzebowanie j.m.1. Bułka pszenna 50 g 2000 szt.2. Chleb pszenno-żytni 0,90 kg 340 szt.3. Chleb wieloziarnisty 0,70 kg 170 szt.4. Bułka paluch na hot-dog 80 g 700 szt.W przypadku gdy wykonawca oferuje asortyment w opakowaniach zawierających inną ilość niż wskazana w formularzucenowym należy to zaznaczyć w tymże formularzu, a ilość jednostek przeliczyć na wymaganą przez zamawiającego, dodwóch miejsc po przecinku. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert niekompletnych (częściowych) w obrębie części.Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w:załączniku Nr 1 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia4.2.2. część 2 zamówienia – „Różne produkty spożywcze”.Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:L.p. Asortyment Wielkość opakowania Zapotrzebowanie j.m.1 Bułka tarta 1000 g 60 kg2 Barszcz biały 65 g 300 szt.3 Cukier 1 kg 60 kg4 Cukier wanilinowy 30 g 20 szt.5 Czekolada mleczna 100 g 450 szt.6 Fasola Jaś1 kg 40 kg7 Galaretka owocowa truskawkowa 71 g 200 szt.8 Galaretka owocowa malinowa 71g 150 szt.9 Galaretka owocowa brzoskwiniowa 71g 75 szt.10 Galaretka owocowa agrestowa 71g 75 szt. 11 Groch połówki 1000 g 20 kg12 Herbata czarna w saszetkach 100 szt w opakowaniu 40 szt.13 Jajka klasy I rozmiar L10 szt w opakowaniu 900 szt.14 Jogurt truskawkowy 150 g 1000 szt.15 Jogurt brzoskwiniowy 150 g 600 szt.16 Jogurt pieczone jabłko 150 g 450 szt.17 Jogurt kiwi 150 g 450 szt.18 Jogurt wiśnia 150 g 500 szt.19 Kasza jęczmienna w saszetkach ( 4 szt. x 100g )400g 250 szt.20 Kasza jęczmienna1 kg 50 kg21 Koper suszony 10g 60 szt.22 Majeranek 15g 20 szt.23 Majonez 700 ml 30 szt.24 Makaron świderki 1kg 100 kg25 Makaron muszelki 1kg 40 kg26 Makaron kolanka 1kg 45 kg27 Makaron spaghetti 500g 250 kg28 Makaron łazanki 1kg 150 kg29 Mąka pszenna typu 450 1 kg 150 kg30 Mąka ziemniaczana1 kg 40 kg31 Miód natrualny1000 ml 20 l32 Mleko 3,2% ( w kartonie) 1 l 20 litry33 Ogórek konserwowy 0,9l 160 szt.34 Olej rzepakowy 1 l 120 szt.35 Pietruszka suszona 10g 60 szt.36 Proszek do pieczenia 30g 20 szt.37 Przecier ogórkowy 290g 200 szt.38 Przecier pomidorowy (koncentrat) 28-30% 200 g 80 litry39 Ryż biały1 kg 40 kg 400g 240 szt.41 Sól morska1 kg 60 szt.42 Ser biały półtłusty 1kg 100 kg43 Ser żółty 1 kg 60 kg44 Sok 100% w kartoniku 200 ml 5400 szt.45 Śmietana 18% tłuszczu 370 ml 80 litry46 Sos koperkowy do surówek 9 g 50 szt.47 Włoszczyzna suszona 100 g 16 kg48 Uniwersalna przyprawa do zup i sosów 1kg 50 kg49 Zioła prowansalskie 10g 20 szt.W przypadku gdy wykonawca oferuje asortyment w opakowaniach zawierających inną ilość niż wskazana w formularzucenowym należy to zaznaczyć w tymże formularzu, a ilość jednostek przeliczyć na wymaganą przez zamawiającego, dodwóch miejsc po przecinku. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert niekompletnych (częściowych) w obrębie części.4.3. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w:załączniku Nr 1 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-03-14

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach