Gmina Sułoszowa ogłasza przetarg
- Adres: 32-045 Sułoszowa, Sułoszowa I 80
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 3896028 , fax. 12 3896028 wew. 29
- Data zamieszczenia: 2012-02-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Sułoszowa
Sułoszowa I 80 80
32-045 Sułoszowa, woj. małopolskie
tel. 12 3896028, fax. 12 3896028 wew. 29
REGON: 00065406100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.suloszowa.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola w Sułoszowej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola w Sułoszowej tj.; różne produkty spożywcze, warzywa, owoce i orzechy, produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, owoce, warzywa i podobne produkty, produkty mleczarskie, produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie, jaja, ryby. Dostawy przedmiotu zamówienia odbywać się będą przez cały okres trwania umowy w dni robocze tj. od poniedziałku do piątku, transportem Wykonawcy na własny koszt i odpowiedzialność: pieczywo - 5 razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godz. 7,30 - 8,00, mleko i jego przetwory - 2 razy w tygodniu (poniedziałek i środa) w godz. 7,30 - 8,00, warzywa i owoce - 2 razy w tygodniu: poniedziałki i czwartki w godz. 7,30 do 9,00, mięso i wędliny - 2 razy w tygodniu: wtorek i czwartek w godz. 7,30-8,30 jaja - 1 raz w tygodniu: poniedziałek w godz. 7,30-8,00, pozostałe artykuły spożywcze - 1 raz w tygodniu (środa) w godz. 8,00 - 10,00, ryby 1 raz w tygodniu; środa w godz. 8,00- 10,00 2.2 Miejscem wykonania zamówienia jest budynek Przedszkola w Sułoszowej. Sułoszowa I 387, 32-045 Sułoszowa. 2.3 Zakres ilościowy oraz asortyment przedmiotu zamówienie został określony w opisie przedmiotu zamówienia - formularzu ofertowo - cenowym, stanowiącym Załączniki nr 1 siwz. Należy zastosować artykuły wskazane lub równoważne. 2.4 Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia lub zwiększenia w trakcie realizacji umowy ilościowego zakresu opisanego przedmiotu zamówienia, stanowiącego Załącznik nr 1 do siwz, z przyczyn niezależnych i nieprzewidzianych, za co nie ponosi odpowiedzialności. Podane ilości są wielkościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w zależności od faktycznych potrzeb. 2.5 W przypadku zmniejszenia ilości przedmiotu zamówienia Wykonawcy przysługiwać będzie wynagrodzenie wynikające ze zrealizowanych dostaw, natomiast w przypadku zwiększenia ilości przedmiotu zamówienia Wykonawca otrzyma wynagrodzenie obliczone po cenach określonych w formularzu ofertowym - cenowym. 2.6 Każdorazowa wielkość partii dostawy uzgadniana będzie telefonicznie, za pomocą faksu lub poczty elektronicznej w terminie umożliwiającym Wykonawcy sprawne i terminowe zrealizowanie zamówienia. 2.7 Rozliczenia za wykonywaną dostawę dokonywane będą partiami (etapami), na podstawie dokonywanych zamówień. Wynagrodzenie stanowić będzie iloczyn ilości zamawianych artykułów żywnościowych oraz ceny jednostkowej. Zamawiający dopuszcza składania ofert częściowych. CZĘŚĆ A: Artykuły spożywcze - ilość i asortyment określony został w Załączniku nr 1 do siwz. CZĘŚĆ B: Mięso i wędliny - ilość i asortyment określony został w Załączniku nr 1 do siwz. CZĘŚĆ C: Ryby i mrożonki - ilość i asortyment określony został w Załączniku nr 1 do siwz. CZĘŚĆ D: Mleko i jego przetwory - ilość i asortyment określony został w Załączniku nr 1 do siwz. CZĘŚĆ E: Jaja - ilość i asortyment określony został w Załączniku nr 1 do siwz. CZĘŚĆ F: Pieczywo i wyroby ciastkarskie - ilość i asortyment określony został w Załączniku nr 1 do siwz. CZĘŚĆ G: Warzywa i owoce - ilość i asortyment określony został w Załączniku nr 1 do siwz. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.suloszowa.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia jest dostawa do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Krakowie różnych artkułów spożywczych
Dodano: 2016-07-20 - Dostawa artykułów żywnościowych - 3 grupy
Dodano: 2016-07-08 - Dostawa różnych produktów spożywczych dla ZZOZ w Wadowicach, znak:ZP/PRZET/19/2016
Dodano: 2016-06-17 - dostawa różnych produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Krakowie w okresie 01.07.2016 do 31.12.2016.
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa artykułów piekarskich
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa produktów spożywczych i wody mineralnej.
Dodano: 2016-06-02 - Sukcesywna dostawa artykułów ogólnospożywczych i wody mineralnej
Dodano: 2016-05-11 - Dostawa różnych produktów spożywczych dla ZZOZ w Wadowicach, znak:ZP/PRZET/9/2016.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkół w Radłowie w 2016 roku
Dodano: 2016-04-01 - Dostawa artykułów spożywczych Pakiet nr 1 - art. spożywcze i przetwory Pakiet nr 2 - słodycze, Pakiet nr 3 - napoje, Pakiet nr 4 - żywność dla dzieci i niemowląt, Pakiet nr 5 - jajka , Pakiet nr 6 - drób , Pakiet nr 7 - pieczarki, Pakiet nr 8 - mięso i wędliny, Pakiet nr 9 - pieczywo
Dodano: 2016-03-29