Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach na I półrocze 2013 roku.

Dom Pomocy Społecznej w Bramkach ogłasza przetarg

  • Adres: 05-870 Błonie, ul. Północna 18
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-22 7256127 , fax. 0-22 7256066
  • Data zamieszczenia: 2012-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Bramkach
    ul. Północna 18 18
    05-870 Błonie, woj. mazowieckie
    tel. 0-22 7256127, fax. 0-22 7256066
    REGON: 00029581100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsbramki.org
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach na I półrocze 2013 roku.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    ZADANIE 1. Dostawa artykułów spożywczych Ananasy w puszce 565 g. szt. 40 Aromaty 9 ml. szt. 100 Bakalie (mieszanka) 200 g. szt. 20 Barszcz biały 66 g. szt. 150 Bazylia 10 g. szt. 50 Brzoskwinie 820 g. szt. 40 Budyń czekoladowy 63 g. szt. 300 Budyń śmietankowy 60 g. szt. 300 Budyń bez cukru 60 g. szt. 300 Chrzan 320 g. szt. 100 Cukier 1 kg. kg. 2000 Cukier puder 0,4 kg. kg. 40 Cukier waniliowy 32 g. szt. 140 Curry szt. 40 Cynamon 20 g. szt. 30 Czosnek mielony 20 g. szt. 250 Dżem niskosłodzony 280 g. szt. 1000 Drożdże kg. 7 Fasola sucha 500 g. kg. 150 Fasola czerwona konserwowa 400 g. szt. 200 Galaretka owocowa z cukrem 79 g. szt. 400 Galaretka owocowa bez cukru szt. 200 Gałka muszkatołowa 20 g. szt. 30 Groszek konserwowy 400 g. szt. 350 Herbata granulowana 100 g. kg. 90 Kakao 100 g. szt. 100 Kasza gryczana 1 kg. kg. 180 Kasza jęczmienna 1 kg. kg. 360 Kasza manna 1 kg. kg. 200 Kawa zbożowa 250 g. szt. 80 Ketchup 500 g. łagodny min. 35 % wkładu pomidorów szt. 150 Kisiel z cukrem 77 g. szt. 400 Kisiel bez cukru 77 g. szt. 300 Koncentrat pomidorowy 900 g. szt. 200 Konserwa rybna w oleju 170 g. szt. 200 Konserwa rybna w pomidorach 170 g. szt. 200 Krem Śnieżka szt. 20 Kukurydza konserwowa 400 g. szt. 200 Kwasek cytrynowy 50 g. szt. 60 Liście laurowe 6 g. szt. 200 Majeranek 10 g. szt. 100 Majonez 420 g. szt. 200 Mak 500 g. kg. 15 Makaron nitki 500 g. kg. 100 Makaron krajanka gruba 5 kg. kg. 500 Makaron świderki 5 kg. kg. 700 Marmolada 600 g. szt. 30 Mąka pszenna typ 480 1 kg kg. 500 Mąka ziemniaczana 1 kg. kg. 40 Mieszanka owoców kandyzowanych 100 g. szt. 30 Miód 300 g. szt. 15 Musli 5 kg. kg. 200 Musztarda 200 g. szt. 120 Ocet 0,5 l (10 %) szt. 15 Ogórki konserwowe 900 g. szt. 200 Olej 1 l szt. 350 Oregano 10 g. szt. 50 Papryka konserwowa 850 g. szt. 250 Papryka mielona 20 g. szt. 50 Pasztet z drobiu 155 g. szt. 200 Pieprz naturalny mielony 20 g. szt. 400 Płatki owsiane 1 kg. kg. 100 Płatki kukurydziane 5 kg. kg. 180 Płatki jęczmienne 5 kg. kg. 180 Proszek do pieczenia 36 g. szt. 120 Przyprawa do ryb 20 g. szt. 60 Przyprawa do drobiu 20 g. szt. 60 Rodzynki 200 g. szt. 50 Ryż 1 kg. kg. 350 Sałatka szwedzka 850 g. szt. 200 Sól 1 kg. kg. 350 Szczaw konserwowy 320 g. szt. 160 Śliwki suszone 100 g. kg. 10 Tymianek 10 g. szt. 25 Przyprawa uniwersalna do potraw 200 g. szt. 350 Wiórki kokosowe 200 g. szt. 25 Ziele angielskie 12 g. szt. 200 Zupa grzybowa 37 g. szt. 270 Zupa ogonowa 62 g. szt. 210 Zupa pieczarkowa 44 g. szt. 180 Żelatyna 50 g. szt. 60 Soda oczyszczona 8 g. szt. 30 ZADANIE 2. Dostaw mięso, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych Baleron odtłuszczony kg. 200 Baleron wędzony kg. 100 Baton drobiowy z kurczaka kg. 180 Boczek pieczony kg. 20 Boczek prasowany kg. 90 Boczek surowy b/k kg. 60 Boczek wędzony kg. 30 Golonka wieprzowa kg. 40 Kaszanka kg. 150 Kiełbasa biała kg. 60 Kiełbasa cytrynowa kg. 120 Kiełbasa dębicka kg. 95 Kiełbasa krakowska kg. 100 Kiełbasa parówkowa kg. 170 Kiełbasa podwawelska kg. 160 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg. 150 Kiełbasa zwyczajna kg. 180 Kiełbasa żywiecka kg. 100 Korpusy z kurczaka kg. 150 Kości wędzone kg. 120 Kurczaki całe kg. 350 Łopatka z kością kg. 500 Łopatka pieczona kg. 80 Łopatka bez kości kg. 40 Mielonka wieprzowa kg. 100 Mięso mielone kg. 700 Mięso wołowe b/k kg. 350 Mięso wołowe z kością (antrykot) kg. 250 Mortadela kg. 120 Mortadela z warzywami kg. 120 Nogi wieprzowe kg. 100 Ogonówka kg. 160 Pałka z kurczaka kg. 190 Parówki cienkie kg. 160 Parówki drobiowe kg. 220 Pasztet drobiowy pieczony kg. 160 Pasztetowa kremowa kg. 150 Pasztetowa drobiowa kg. 150 Pieczeń wieprzowa rzymska kg. 100 Piersi z indyka (filet) kg. 40 Piersi z kurczaka (filet) kg. 240 Polędwica drobiowa kg. 130 Polędwica sopocka kg. 40 Polędwica w warzywami kg. 120 Salceson włoski kg. 100 Salceson ozorkowy kg. 80 Schab karkowy z kością kg. 120 Schab pieczony kg. 30 Schab środkowy z kością kg. 320 Słonina kg. 70 Smalec kg. 30 Szynka gotowana kg. 160 Szynka wędzona kg. 150 Szynka drobiowa kg. 150 Szynka wieprzowa z kością kg. 90 Udziec kurczaka kg. 170 Wątrobianka kg. 120 Wątroba wieprzowa kg. 170 Żebra paski kg. 90 ZADANIE 3. Dostawa ryb Panga biała filet b/sk 450 kg Ryba wędzona 140 kg Śledź płaty 150 kg. ZADANIE 4. Buraki czerwone kg. 900 Brokuły szt. 200 Brukselka kg. 300 Cebula kg. 500 Czosnek główki główki 180 Dynia kg. 180 Fasola szparagowa kg. 100 Jabłka kg. 1500 Kalafior kg. 250 Kapusta biała kg. 250 Kapusta czerwona kg. 160 Kapusta kiszona kg. 500 Kapusta młoda szt. 250 Kapusta pekińska kg. 240 Koper pęcz. 200 Marchew kg. 1700 Natka pęcz. 360 Ogórki kiszone kg. 600 Ogórki świeże kg. 200 Papryka świeża kg. 80 Pieczarki kg. 300 Pietruszka korzeń kg. 350 Pomidory kg. 900 Por kg. 250 Rzodkiewka pęcz. 350 Sałata masłowa szt. 450 Sałata lodowa szt. 50 Seler kg. 230 Szczypior pęcz. 400 Truskawki kg. 300 Ziemniaki kg. 8000 Ziemniaki młode kg. 1000 ZADANIE 5. Dostawa nabiału Jogurt nat. w kubku 370 g. szt. 750 Masło rośli. w kostce 250 g. szt. 5200 Mleko 2% w folii - 1 litr l. 5000 Mleko 2% w kartonie - 1 l. l. 500 Ser biały półtłusty kg. 600 Ser biały chudy kg. 250 Ser topiony 100 g. szt. 1500 Ser żółty zawartość 45% tł. kg. 280 Ser żółty zawartość 13% tł. kg. 180 Śmietana 18 % - 1 litr l. 240 Śmietana 30 % - 1 litr l. 50 ZADANIE 6. Dostawa pieczywa Bułki paryskie 450 g szt. 9000 Bułki kajzerki 50 g szt. 250 Bułki słodkie 100 g szt. 200 Bułki maślane 80 g szt. 300 Chleb pszenno - żytni 500 g szt. 7000 Chleb razowy 500 g szt. 1900 ZADANIE 7. Dostawa jaj Jaja klasa A 65¸70 g szt. 22000 ZADANIE 8. Dostawa owoców cytrusowych Arbuz kg. 300 Banany kg. 250 Cytryny kg. 100 Mandarynki kg. 180 Pomarańcze kg. 180
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpsbramki.org
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach