Przetargi.pl
Dostawa artykułów z grupy 156 i 158 CPV - artykuły maczne i przyprawy

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 32-720 Nowy Wiśnicz,
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 014 612-85-66 , fax. 014 6128569
  • Data zamieszczenia: 2014-01-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    32-720 Nowy Wiśnicz, woj. małopolskie
    tel. 014 612-85-66, fax. 014 6128569
    REGON: 00031998300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów z grupy 156 i 158 CPV - artykuły maczne i przyprawy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Wielkość zamówienia podana jest orientacyjnie w poniższym zestawieniu i może ulec zmianie w zależności od aktualnej liczby osób osadzonych w jednostce penitencjarnej. Dostarczane artykuły muszą być oznakowane zgodnie z rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007 r. w sprawie znakowania środków spożywczych Dz. U. nr 137, poz.966 z późniejszymi zmianami 1.Ryż - opakowanie jednostkowe 1kg 15611000-4 PN-A-74220 2200 kg, Mąka ziemniaczana - opakowanie jednostkowe 1kg 15612000-1 300 kg, Mąka pszenna - opakowanie jednostkowe 1kg 15612100-2 PN-91/A-74022 1500 kg, Kasza mazurska - opakowanie jednostkowe 1kg 15613000-8 PN-87/A74203 2000 kg, Kasza manna - opakowanie jednostkowe 1kg 15613000-8 PN-88/A-74036 800 kg, Płatki owsiane - opakowanie jednostkowe 1kg 15613380-5 PN-88/A-74037 500 kg, Cukier - opakowanie jednostkowe 1kg 15831200-4 PN-A-74850 5000 kg, Sól kuchenna - opakowanie jednostkowe 1kg 15872400-5 1200 kg, Makaron 4 jajeczny - opakowanie jednostkowe 5 kg 15851100-9 5000 kg, 2. Miód sztuczny - opakowanie jednostkowe do 0,4 kg 15831600-8 800 kg 3 Cynamon - opakowanie jednostkowe do 0,1kg 15872200-3 1 kg, Kawa zbożowa - opakowanie jednostkowe 1kg 15860000-4 500 kg, Herbata czarna - opakowanie jednostkowe 1kg 15860000-4 500 kg, Kminek - opakowanie jednostkowe 1kg 15870000-7 PN-A-86953 5 kg Kwasek cytrynowy - opakowanie jednostkowe 0,02 kg 15870000-7 4 kg Angielskie ziele-opakowanie jednostkowe 1 kg 1587000-7 8 kg Liść laurowy - opakowanie jednostkowe 1kg 15870000-7 8 kg Majeranek - opakowanie jednostkowe 1kg 15870000-7 PN-A-86958 10 kg Papryka mielona - opakowanie jednostkowe 1kg 15870000-7 PN-A-86955 40 kg Ocet - opakowanie jednostkowe od 0,5 do 1,0 litr 15871110-8 PN-A-79733 50 litrów Pieprz czarny mielony - opakowanie jednostkowe 1kg 15872100-2 PN-A-86965 50 kg Przyprawy do : bigosu, gulaszu, kurczaka, ryby - opakowanie jednostkowe 1kg 15870000-7 PN-A-86967 20 kg Przyprawa typu VEGETA - opakowanie jednostkowe 1kg 15870000-7 400 kg Czosnek granulowany - opakowanie jednostkowe 1kg 15870000-7 5 kg Koper - susz - opakowanie jednostkowe 1kg 15870000-7 PN-72/A-77603 10 kg Pietruszka nać - susz - opakowanie jednostkowe 1kg 15870000-7 PN-72/A-77603 10 kg Por - susz - opakowanie jednostkowe 1kg 15870000-7 PN-72/A-77603 10 kg Mieszanka warzywna wieloskładnikowa - susz - opakowanie jednostkowe 5 kg 15870000-7 PN-72/A-77603 500 kg 4 Przyprawa w płynie typu MAGGI - opakowanie jednostkowe 1 litr 15894000-1 800 litrów Sos w proszku: biały, grzybowy, boloński - opakowanie jednostkowe 1kg 15871260-4 200 kg Zupa w proszku: jarzynowa, selerowa, pieczarkowa, żurek, porowa - opakowanie jednostkowe 5 kg 15891000-0 700 kg Bulion: drobiowy, wołowy - opakowanie jednostkowe 5 kg 15891000-0 600 kg Wszystkie artykuły muszą być zgodne z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach oraz ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914, ustawie z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów Rono-spożywczych D. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 z późniejszymi zmianami.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 156110004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach