Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 38-100 Strzyżów, ul. Dąbrowskiego 10
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 017 2761058 , fax. 017 2761058
- Data zamieszczenia: 2009-05-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej
ul. Dąbrowskiego 10 10
38-100 Strzyżów, woj. podkarpackie
tel. 017 2761058, fax. 017 2761058
REGON: 37048251200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoz.strzyzow.prv.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 4 pakiety - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na pakiety: 1 : Pieczywo, wyroby piekarskie, 2 : Mięso i wyroby wołowe, 3 : Mięso i wyroby wieprzowe, 4 : Artykuły mleczarskie, dla Szpitala Powiatowego w Strzyżowie, ul. 700-lecia 1 w asortymencie i ilości określonych w SIWZ - Częścść XIX Szczegółowa specyfikacja - formularz cenowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Do przetargu mogą przystąpić Wykonawcy, którzy: 1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. 3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. 4. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ust. 1 i ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 Nr 223, poz. 1655 z późn. zm.) - zwanej dalej ustawą PZP. 5. Posiadają zezwolenie na prowadzenie działalności oraz oferowane przez nich produkty spożywcze pochodzą ze źródeł, nad którymi kontrolę pełni odpowiedni oran nadzorujący (Inspekcja Ochrony Roślin i Nasiennictwa lub Inspekcja Weterynaryjna). 6. Dostarczane produkty będą posiadały wymagane dokumenty handlowe dopuszczające do obrotu, które będą załączone do każdej dostawy. 7. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów i oświadczeń załączonych do oferty metodą spełnia-nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie wykonawcy w trybie art. 24 ust. 1 i ust. 2 ustawy PZP - załącznik nr 2, 2. Oświadczenie wykonawcy w trybie art. 22 ust. 1 pkt 1-3 ustawy PZP - załącznik nr 3, 3. Aktualny wyciąg z aktu prawnego dotyczący utworzenia jednostki przystępującej do przetargu oraz potwierdzający, że Wykonawca posiada prawo do występowania w obrocie prawnym zgodnie z wymaganiami ustawowymi (np. wyciąg z Krajowego Rejestru Sądowego) - w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem - załącznik nr 4, Wykonawcy mający siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej składają w.w. dokumenty zgodnie z przepisami Rozporządzenia wykonawczego do Ustawy w sprawie rodzaju dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Rozporządzenie Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006r. (Dz. U. z dnia 24 maja 2006 r. Nr 87 poz. 605 z późn. zm.). W przypadku oferty składanej przez konsorcjum wraz z ofertą należy złożyć załączniki nr 2 i 4 przygotowane odrębnie w odniesieniu do każdego z członków konsorcjum.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zoz.strzyzow.prv.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawę produktów mleczarskich do punktów handlowych PIGB CARPATIA
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Nr 2 w Ropczycach.
Dodano: 2016-07-06 - Dostawa żywności (towaru) przeznaczonego na potrzeby bieżącego żywienia żołnierzy pełniących służbę w jednostkach wojskowych oraz żołnierzy ćwiczących na bazie OSPWL Nowa Dęba, JW. 3533 Sandomierz i CPdMZ Kielce
Dodano: 2016-06-30 - dostawa owoców i warzyw, mięsa, wędlin oraz nabiału dla SPZOZ Sanok.
Dodano: 2016-06-09 - Dostawa produktów mleczarskich i tłuszczów roślinnych
Dodano: 2016-06-09 - Dostawa produktów mleczarskich.
Dodano: 2016-05-30 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-05-25 - PRODUKTY MLECZARSKIE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2016-05-25 - Dostawa produktów mleczarskich i tłuszczów roślinnych
Dodano: 2016-05-23 - Dostawy nabiału
Dodano: 2016-05-09