Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 43-300 Bielsko-Biała, ul. Słowackiego 15a
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 033 8280511, 8280521, 8280530 , fax. 033 8280514
- Data zamieszczenia: 2012-11-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Słowackiego 15a 15a
43-300 Bielsko-Biała, woj. śląskie
tel. 033 8280511, 8280521, 8280530, fax. 033 8280514
REGON: 00031982000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych: mięsa i wędlin, konserw rybnych i mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Mięso wieprzowe łopatka bez kości 2500 kg Mięso wołowe pieczeń gulaszowe I bez kości 1200 kg Udziec z kurczaka z kością 250 kg Mięso z indyka gulaszowe I bez kości 600 kg Wątroba wieprzowa 600 kg Słonina wieprzowa 97 kg Ozory wołowe 100 kg Mortadela 800 kg Parówka śląska 1090 kg Mielonka wieprzowa 1293 kg Kiełbasa zwyczajna 1600 kg Kiełbasa dębicka 850 kg Kiełbasa zielonogórska 780 kg Szynka blok wieprzowy 370 kg Kiełbasa tyrolska gruba 330 kg Szynka drobiowa 440 kg Parówka wiedeńska 370 kg Pasztetowa luksusowa 360 kg Salceson włoski 700 kg Kaszanka 1100 kg Szynka mielona 440 kg Serdelki 350 kg Pieczeń bawarska 132 kg Polędwica drobiowa 440 kg Konserwa Paprykarz szczeciński (330 g) - 850 kg Konserwa Paprykarz szczeciński (alopak 120 g) - 120 kg Konserwa szprot w pomidorze (330 g) - 850 kg Pasztet drobiowy (alopak 130 g) - 480 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 2 części: I część zamówienia -mięso i produkty wędliniarskie; II część zamówienia -jajka.
Dodano: 2016-03-17 - Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji w podziale na 5 części
Dodano: 2016-02-10 - Sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich
Dodano: 2016-01-26 - Dostawy w roku 2016 zwierząt mięsa wołowego i kurczaków
Dodano: 2016-01-22 - Sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich
Dodano: 2016-01-13 - DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ,WĘDLIN
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa mięsa i jego przetworów do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Zawierciu.
Dodano: 2015-12-10 - Realizacja zasiłków z pomocy społecznej w formie sprzedaży bezgotówkowej: artykułów żywnościowych i środków czystości na rzecz klientów Ośrodka pomocy Społecznej w Świętochłowicach
Dodano: 2015-12-08 - Realizacja zasiłków z pomocy społecznej w formie sprzedaży bezgotówkowej: artykułów żywnościowych i środków czystości na rzecz klientów Ośrodka pomocy Społecznej w Świętochłowicach
Dodano: 2015-12-07 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin dla potrzeb SP ZOZ Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku (DZp.DŻ.647.8.2015)
Dodano: 2015-12-04