Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych dla projektu Modernizacja systemu doskonalenia kadr szkół zawodowych w Małopolsce. Znak sprawy: MSD-ZP/271/1/2011

Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli ogłasza przetarg

  • Adres: 30-003 Kraków, ul. Lubelska 23
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-12 623-76-56, 623 76 46 , fax. 0-12 623 77 41
  • Data zamieszczenia: 2011-01-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
    ul. Lubelska 23 23
    30-003 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 0-12 623-76-56, 623 76 46, fax. 0-12 623 77 41
    REGON: 35714205400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcdn.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych dla projektu Modernizacja systemu doskonalenia kadr szkół zawodowych w Małopolsce. Znak sprawy: MSD-ZP/271/1/2011
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, które swym zakresem obejmują m.in.: kawę, herbatę, cukier, soki, cukierki, ciastka dla projektu Modernizacja systemu doskonalenia kadr szkół zawodowych w Małopolsce. Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze sukcesywnie, stosownie do potrzeb Zamawiającego, z zastrzeżeniem wcześniejszego wygaśnięcia umowy w przypadku wykorzystania środków finansowych przewidzianych na ten cel. Wielkość każdej dostawy oraz rodzaj zamawianego asortymentu wynikać będzie z jednostronnej dyspozycji osób odpowiedzialnych za realizację przedmiotu umowy po stronie Zamawiającego. Zamówienia przesłane będą drogą faksową lub pocztą e-mail. Termin przydatności do użycia artykułów spożywczych w danej partii zamówienia musi wynosić co najmniej 3 miesiące od daty ich dostarczenia. Artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia muszą spełniać wymagania sanitarne i jakościowe dotyczące dopuszczenia do obrotu, przydatności do spożycia oraz świeżości. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 4 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mcdn.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach