Przetargi.pl
dostawa artykułów spożywczych

Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej ogłasza przetarg

  • Adres: 89-620 Chojnice, ul. Świętopełka 1
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-52 3972996 , fax. 0-52 3972996
  • Data zamieszczenia: 2010-11-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej
    ul. Świętopełka 1 1
    89-620 Chojnice, woj. pomorskie
    tel. 0-52 3972996, fax. 0-52 3972996
    REGON: 00020109800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bursa.chojnice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp. Nazwa asortymentu Gramatura Jednostka miary Ilość w skali 12 m-cy 1 Ananasy konserwowe plastry 565g szt 140 2 Batonik toffi w czekoladzie 51g szt 400 3 Batonik z orzeszkami 42g szt 600 4 Budyń 65g szt 30 5 Chrzan tarty 200g szt 20 6 Ciastka kruche 1kg kg 20 7 Cukier biały kryształ 1kg kg 600 8 Cukier waniliowy 16g szt 150 9 Cukierki czekoladowe 1kg kg 7 10 Cukierki owocowe 1kg kg 7 11 Czekolada z dodatkami 100g szt 200 12 Drożdże 100g szt 20 13 Dżem czarna porzeczka 280g szt 800 14 Dżem truskawkowy 280g szt 1000 15 Dżem wiśniowy 280g szt 900 16 Dżem jagodowy 280g szt 400 17 Dżem brzoskwiniowy 280g szt 900 18 Fasola sucha 500g szt. 130 19 Fasolka konserwowa w słoiku 470g po odcieku 260g szt 200 20 Fasolka konserwowa czerwona 400g szt 30 21 Groch suchy 500g szt 100 22 Groch konserwowy Skład: groszek zielony, woda, sól. Wartość odżywcza w 100g wyrobu 64 kcal 400g po odcieku 240g szt 550 23 Herbata indyjska 100g szt 220 24 Jajka kurze(klasa L* szt szt 5800 25 Kakao ciemne niskotłuszczowe 10%-12% tłuszczu 200g szt 150 26 Kasza jęczmienna z zastosowaniem do zup i II dań 1kg kg 100 27 Kasza manna 1kg Kg 5 28 Kawa inka 150g szt 50 29 Ketchup 500g szt 300 30 Kompot agrestowy 900ml szt 50 31 Koncentrat pomidorowy 30% 900ml szt 220 32 Koper susz 6g szt 50 33 Kukurydza konserwowa Skład: kukurydza, woda, sól, cukier Wartość odżywcza 100g produktu 115kcal, białko 3,9g, węglowodany przyswajalne 22g, tłuszcz całkowity 1,3g, 400g po odcieku 220g szt 270 34 Kwasek cytrynowy 20g szt 130 35 Kawa naturalna 500g szt 10 36 Kawa rozpuszczalna 100g Szt 5 37 Liść laurowy 10g szt 70 38 Majeranek 10g szt 200 39 Majonez Skład:olej roślinny, woda, ocet spirytusowy, cukier, żółtko kurze w proszku 2,2%, sól, gorczyca 620ml szt 150 40 Makaron, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor Skład: mąka makaronowa pszenna, woda, substancja wzbogacająca-witamina A. 600wartość energetyczna w 100g 336 kcal 500g szt 640 41 Margaryna do pieczenia 250g szt 30 42 Margaryna do pieczywa zawartość tłuszczu 60% Skład: roślinne oleje 37%, w tym min 5% ol.słon i tłuszcze, woda, maślanka, emulgatory, sól, substancje konserwujące, Wit. A,D3, E, aromat, barwnik 500g szt 600 43 Marmolada wieloowocowa 1000g szt 20 44 Mąka pszenna typ 500 Zastosowanie: jako zawiesina do zup i sosów, do pieczenia ciast, 1kg 1kg 400 45 mąka ziemniaczana 1kg 1kg 100 46 Miód sztuczny 350g szt 10 47 Musztarda Skład: woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy 200g 1 szt 80 48 Masło czekoladowe do pieczywa 350g szt 30 49 Ocet 500ml szt 110 50 Ogórki konserwowe 900ml szt 170 51 Olej uniwersalny 1000ml szt 290 52 Papryka konserwowa 900ml szt 30 53 Papryka sucha 20g szt 120 54 Pieprz mielony 20g szt 250 55 Pieprz ziarnisty 15g szt 100 56 Proszek do pieczenia 30g szt 120 57 Przyprawa bazylia 10g szt 70 58 Przyprawa warzywna 1kg szt 90 59 Przyprawa do kurczaka 20g szt 50 60 Przyprawa jarzynka 200g szt 20 61 Przyprawa oregano 10g szt 80 62 Przyprawa do gyrosa 20g szt. 120 63 Przyprawa w płynie do zup i sosów Skład: woda, sól, substancja wzmacniająca smak i zapach: glutaminian sodu: barwnik: karmel E 150c: regulator kwasowości: kwas cytrynowy: ekstrakt z lubczyka, aromat. 860ml netto szt 50 64 Płatki kukurydziane Skład: kukurydza 98% 500g szt 30 65 Płatki śniadaniowe w różnych smakach z pełnego ziarna 250g szt 50 66 Rodzynki 200g szt 80 67 Rodzynki w czekoladzie 80g szt 150 68 Ryż 1kg kg 380 69 Sałatka szwedzka 840g szt 100 70 Sos do spaghetti 350g szt 20 71 Sos pieczarkowy w proszku 27g szt 150 72 Sos pieczeniowy ciemny w proszku 27g szt 100 73 Sos sałatkowy (różne smaki) 9g szt 170 74 Sos słodko-kwaśny 300g szt 350 75 Sosy w różnych smakach 300g szt 70 76 Sól 1kg kg 150 77 Syrop do napojów Skład: cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok, kwas cytrynowy, aromat, kwas askorbinowy, przeciwutleniacz Wartość energet. w 100ml syropu 348 kcal 500ml szt 1300 78 Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie paczkowany, czekolada 28,5 % 39g szt 600 79 Woda mineralna niegazowana 1500ml Szt 100 80 Woda mineralna niegazowana 500ml Szt 550 81 Ziele angielskie 20g szt 70 82 Zupa pieczarkowa 40g szt 360 83 Żur naturalny zagęszczany Skład: woda, mąka żytnia żurkowa (zawiera gluten) mąka pszenna, zakwas, czosnek. Produkt naturalny otrzymany na drodze fermentacji mlekowej, pasteryzowany. 460g szt 190 * mają być zgodne z obowiązującymi normami w opakowaniach (wytłoczkach do 30szt) do dostawy każdorazowo dołączony ma być certyfikat terminu przydatności do spożycia, którego czas nie może być krótszy niż 21 dni od daty dostawy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bursa .chojnice.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach