Przetargi.pl
Dostawa artykułów ogólnospożywczych

Zakład Karny w Uhercach Mineralnych ogłasza przetarg

  • Adres: 38-623 Uherce Mineralne,
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 4618346 , fax. 013 4618400
  • Data zamieszczenia: 2012-02-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
    38-623 Uherce Mineralne, woj. podkarpackie
    tel. 013 4618346, fax. 013 4618400
    REGON: 00032108100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów ogólnospożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów ogólnospożywczych z możliwością złożenia oferty częściowej według podziału na zadania: Zadanie nr 1: 1 herbata czarna granulowana 150 kg, 2 pieprz czarny 100 kg, 3 sól spożywcza 1300 kg, 4 olej spożywczy 600 kg, 5 makaron 5000 kg, 6 cukier biały kat. 2 5200 kg, 7 kasza manna 250 kg, 8 kasza jęczmienna 2500 kg, 9 mąka ziemniaczana 120 kg, 10 płatki owsiane 150 kg, 11 ryż 2000 kg, 12 czosnek mielony 25 kg, 13 majeranek 25 kg, 14 liść laurowy 12 kg, 15 ziele angielskie 12 kg, 16 koper suszony 100 kg, 17 cynamon 7 kg, 18 ocet 160 kg, 19 kwasek cytrynowy 12 kg, 20 kminek 10 kg, 21 papryka mielona słodka 22 kg, 22 kawa zbożowa 500 kg, 23 uniwersalna przyprawa 1200 kg, 24 rosół drobiowy 250 kg, 25 zupa grochowa w proszku 100 kg, 26 barszcz czerwony w proszku 120 kg, 27 żurek w proszku 130 kg, 28 zupa grzybowa w proszku 300 kg, 29 zupa pomidorowa w proszku 100 kg, 30 zupa ogonowa w proszku 100 kg, 31 sos pomidorowy do makaronu w proszku 350 kg, 32 sos biały w proszku 100 kg, 33 sos pieczeniowy w proszku 200 kg, 34 koncentrat pomidorowy - pasta 25-30% 850 kg, 35 groch dzielony 900 kg, 36 chrzan tarty 1000 kg, 37 marmolada opakowanie cateringowe 2800 kg, 38 keczup opakowanie cateringowe 2500 kg, 39 musztarda opakowanie cateringowe 2500 kg, 40 przyprawa warzywna w płynie do zup, sosów i sałatek 600 kg, 41 żur naturalny 125 kg, 42 leczo pieczarkowe 1600 kg, 43 sałatka wielowarzywna w zalewie octowej 1100 kg, 44 sałatka szwedzka 1100 kg, 45 pieczarki świeże 600 kg. Zadanie nr 2: 1 marchew z groszkiem mrożonka 2300 kg, 2 mieszanka jarzynowa mrożonka 4000 kg, 3 zupa pieczarkowa mrożonka 600 kg, 4 brokuły mrożone 400 kg, 5 ryba mrożona dorsz tusza 1400 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach