Przetargi.pl
Dostawa artykułów mleczarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie - nr sprawy: WSZ-NZ-74/2013

Wojewódzki Szpital Zespolony ogłasza przetarg

  • Adres: 62-504 Konin, ul. Szpitalna 45
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 063 2404133 , fax. 063 2404134
  • Data zamieszczenia: 2013-12-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Zespolony
    ul. Szpitalna 45 45
    62-504 Konin, woj. wielkopolskie
    tel. 063 2404133, fax. 063 2404134
    REGON: 00031159100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-konin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów mleczarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie - nr sprawy: WSZ-NZ-74/2013
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów mleczarskich w następującym asortymencie i ilościach: Pakiet 1 Dostawy codzienne (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość dziennie, Ilość jedn. w 12 m-c:1.Mleko pasteryz. 2% op.butelka lub karton poj 1l,l,290,105 850. 2.Śmietana 18% kubek 200g.,l,10,3 650. Pakiet 2 Dostawy średnio 4 x w tygodniu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c:1.Maślanka butelka lub karton op 1l.,l, 340, 4 080. 2.Ser twarogowy półtłusty kl. I op. kostka (pergamin-wosk) 250g., kg, 550, 6 600. 3.Twarożek półtłusty Naturalny wiaderko (op.0.5kg do 3kg), kg, 100, 1 200. Pakiet 3 Dostawy 2 x w tygodniu (dni robocze):L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c:1.Masło extra (200 g),kg,340, 4 080. Pakiet 4 Dostawy 1 x w tygodniu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Ser twardy (Gouda, Tylżycki, Edamski - krojony plastry) op. 1000g, kg, 100, 1 200. 2.Ser topiony kostka (50g - 100g) op. folia aluminiowa, kg, 100, 1 200. Pakiet 5 Dostawy 2 x w miesiącu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Jogurt naturalny kubek (180 g.),szt.,1 300, 15 600. 2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą: a)nazwę i adres producenta, b)nazwę środka spożywczego, c)wykaz składników występujących w środku spożywczym (w tym substancje dodatkowe i enzymy), d)wartość odżywczą i wartość energetyczną w 100 g produktu, e)termin przydatności do spożycia należy spożyć do, f) określać warunki przechowywania, g)numer partii, h)zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie zastosowano

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-konin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach