Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie ogłasza przetarg
- Adres: 30-663 Kraków, ul. Wielicka 265
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 6582011 , fax. 012 6581081
- Data zamieszczenia: 2014-09-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie
ul. Wielicka 265 265
30-663 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 6582011, fax. 012 6581081
REGON: 35137588600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: bip.usdk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów garmażeryjnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
3.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów garmażeryjnych 3.2. Oznaczenie kodowe Wspólnego Słownika Zamówień CPV: 15.80.00.00-6 Różne produkty spożywcze 3.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera formularz cenowy - załącznik nr 3 do SIWZ 3.4. Dostarczane produkty/towary, będące przedmiotem zamówienia, winny odpowiadać warunkom jakościowym, zgodnym z obowiązującymi Polskimi normami i przepisami lub równoważnymi, prawem żywnościowym oraz obowiązującymi zasadami systemu jakości HACCP, GHP, GMP, GAP (Good Agricultural Practice) lub EUREPGAP, Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności zgodnym z ISO 22000:2005 lub równoważnym. 3.5. Wykonawca, który powoła się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego produkty spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. W tym celu Wykonawca zobowiązany jest do załączenia do oferty materiałów informacyjnych zawierających nazwę tego produktu, gramaturę i skład surowców użytych do jego produkcji. 3.6. Wykonawca na czas umowy użyczy nieodpłatnie, sprawnych urządzeń chłodniczych do przechowywania co najmniej dwutygodniowych zapasów produktów mrożonych 3.7. Wykonawca przedłoży po podpisaniu umowy wymagane dokumenty z procedur HACCP 3.8. Wymagany minimalny termin płatności wynosi 60 dni. 3.9. Wymagany okres niezmienności cen podanych w ofercie min. 6 miesięcy, 3.10. Wykonawca zobowiązany jest do wskazania w ofercie części zamówienia, której wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W prowadzonym postępowaniu wadium nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.usdk.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia jest dostawa do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Krakowie różnych artkułów spożywczych
Dodano: 2016-07-20 - Dostawa artykułów żywnościowych - 3 grupy
Dodano: 2016-07-08 - Dostawa różnych produktów spożywczych dla ZZOZ w Wadowicach, znak:ZP/PRZET/19/2016
Dodano: 2016-06-17 - dostawa różnych produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Krakowie w okresie 01.07.2016 do 31.12.2016.
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa artykułów piekarskich
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa produktów spożywczych i wody mineralnej.
Dodano: 2016-06-02 - Sukcesywna dostawa artykułów ogólnospożywczych i wody mineralnej
Dodano: 2016-05-11 - Dostawa różnych produktów spożywczych dla ZZOZ w Wadowicach, znak:ZP/PRZET/9/2016.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkół w Radłowie w 2016 roku
Dodano: 2016-04-01 - Dostawa artykułów spożywczych Pakiet nr 1 - art. spożywcze i przetwory Pakiet nr 2 - słodycze, Pakiet nr 3 - napoje, Pakiet nr 4 - żywność dla dzieci i niemowląt, Pakiet nr 5 - jajka , Pakiet nr 6 - drób , Pakiet nr 7 - pieczarki, Pakiet nr 8 - mięso i wędliny, Pakiet nr 9 - pieczywo
Dodano: 2016-03-29