Zakład Karny w Uhercach Mineralnych ogłasza przetarg
- Adres: 38-623 Uherce Mineralne,
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 013 4618346 , fax. 013 4618400
- Data zamieszczenia: 2013-09-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
38-623 Uherce Mineralne, woj. podkarpackie
tel. 013 4618346, fax. 013 4618400
REGON: 00032108100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa art. ogólnospożywczych oraz mrożonek - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów ogólnospożywczych z możliwością złożenia oferty częściowej według podziału na zadania: Zadanie nr 1: 1 herbata czarna granulowana w ilości 350 kg, 2 pieprz czarny w ilości 100 kg, 3 sól spożywcza w ilości 1400 kg, 4 olej spożywczy w ilości 1000 litr , 5 makaron nitki w ilości 800 kg, 6 makaron świderki w ilości 3000 kg, 7 cukier biały kat. 2 w ilości 3000 kg, 8 kasza manna w ilości 1000 kg, 9 kasza jęczmienna w ilości 2200 kg, 10 mąka ziemniaczana w ilości 160 kg, 11 płatki owsiane w ilości 800 kg, 12 ryż w ilości 2000 kg, 13 czosnek mielony w ilości 25 kg, 14 majeranek w ilości 25 kg, 15 liść laurowy w ilości 12 kg, 16 ziele angielskie w ilości 12 kg, 17 koper suszony w ilości 70 kg, 18 cynamon w ilości 7 kg, 19 ocet w ilości 220 litr , 20 kwasek cytrynowy w ilości 18 kg, 21 kminek w ilości 10 kg, 22 papryka mielona słodka w ilości 20 kg, 23 kawa zbożowa w ilości 550 kg, 24 uniwersalna przyprawa w ilości 1000 kg, 25 rosół drobiowy w ilości 180 kg, 26 zupa grochowa w proszku w ilości 150 kg, 27 barszcz czerwony w proszku w ilości 150 kg, 28 żurek w proszku w ilości 150 kg, 29 zupa grzybowa w proszku w ilości 200 kg, 30 zupa pomidorowa w proszku w ilości 120 kg, 31 zupa ogonowa w proszku w ilości 100 kg, 32 zupa brokułowa w proszku w ilości 100 kg, 33 sos pomidorowy do makaronu w proszku w ilości 300 kg, 34 sos biały w proszku w ilości 100 kg, 35 sos pieczeniowy w proszku w ilości 200 kg, 36 koncentrat pomidorowy - pasta 25-30% w ilości 1000 kg, 37 groch dzielony w ilości 1000 kg, 38 chrzan tarty w ilości 800 kg, 39 marmolada opakowanie cateringowe w ilości 2800 kg, 40 keczup opakowanie cateringowe w ilości 1700 kg, 41 musztarda opakowanie cateringowe w ilości 2000 kg, 42 przyprawa warzywna w płynie do zup, sosów i sałatek w ilości 900 litr , 43 żur naturalny w ilości 125 litr, 44 leczo pieczarkowe w ilości 1600 kg, 45 sałatka wielowarzywna w zalewie octowej w ilości 800 kg, 46 sałatka szwedzka w ilości 800 kg, 47 seler konserwowy w ilości 400 kg, 48 napój herbaciany owocowy granulowany w ilości 500 kg. Zadanie nr 2: 1 marchew z groszkiem mrożonka w ilości 2200 kg, 2 mieszanka jarzynowa mrożonka w ilości 4000 kg, 3 zupa pieczarkowa mrożonka w ilości 400 kg, 4 brokuły mrożone w ilości 700 kg, 5 papryka krojona mrożona w ilości 300 kg, 6 kalafior mrożone w ilości 700 kg, 7 ryba mrożona dorsz tusza w ilości 1300 kg, 8 pierogi ruskie mrożone w ilości 300 kg, 9 flaczki wołowe, suche krojone mrożone w ilości 700 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-26 - Dostawa żywności do Internatu Zespołu Szkół Leśnych w Lesku
Dodano: 2016-07-26 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 5 w Rzeszowie
Dodano: 2016-06-10 - EZ/215/61/2016 Zakup i dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-06-08 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-05-18 - Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 8 pakietów.
Dodano: 2016-05-12 - dostawa: różnych produktów spożywczych dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2016-05-09 - Cykliczne dostawy pieczywa i artykułów spożywczych dla potrzeb Powiatowego Szpitala Specjalistycznego w Stalowej Woli w okresie trzech lat , licząc od daty podpisania umowy
Dodano: 2016-04-27 - EZ/215/47/2016 Zakup i dostawa wędlin
Dodano: 2016-04-20 - dostawa art. ogólnospożywczych oraz mrożonek
Dodano: 2016-04-05