Przetargi.pl
Dostawa art. ogólnospożywczych i mrożonek

Zakład Karny w Uhercach Mineralnych ogłasza przetarg

  • Adres: 38-623 Uherce Mineralne,
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 4618346 , fax. 013 4618400
  • Data zamieszczenia: 2013-02-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
    38-623 Uherce Mineralne, woj. podkarpackie
    tel. 013 4618346, fax. 013 4618400
    REGON: 00032108100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa art. ogólnospożywczych i mrożonek
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów ogólnospożywczych z możliwością złożenia oferty częściowej według podziału na zadania: Zadanie nr 1: 1 herbata czarna granulowana 150 kg, 2 pieprz czarny 100 kg, 3 spożywcza 1400 kg, 4 olej spożywczy 1000 litr, 5 makaron nitki 3800 kg, 6 makaron świderki 800 kg, 7 cukier biały kat. 2 3500 kg, 8 kasza manna 1300 kg, 9 kasza jęczmienna 2200 kg, 10 mąka ziemniaczana 160 kg, 11 płatki owsiane 800 kg, 12 ryż 2000 kg, 13 czosnek mielony 25 kg, 14 majeranek 25 kg, 15 liść laurowy 12 kg, 16 ziele angielskie 12 kg, 17 koper suszony 70 kg, 18 cynamon 7 kg, 19 ocet 220 litr, 20 kwasek cytrynowy 18 kg, 21 kminek 10 kg, 22 papryka mielona słodka 20 kg, 23 kawa zbożowa 400 kg, 24 uniwersalna przyprawa 1000 kg, 25 rosół drobiowy 180 kg, 26 zupa grochowa w proszku 150 kg, 27 barszcz czerwony w proszku 150 kg, 28 żurek w proszku 150 kg, 29 zupa grzybowa w proszku 200 kg, 30 zupa pomidorowa w proszku 120 kg, 31 zupa ogonowa w proszku 100 kg, 32 zupa brokułowa w proszku 100 kg, 33 sos pomidorowy do makaronu w proszku 300 kg, 34 sos biały w proszku 100 kg, 35 sos pieczeniowy w proszku 200 kg, 36 koncentrat pomidorowy - pasta 25-30% 1000 kg, 37 groch dzielony 1300 kg, 38 chrzan tarty 800 kg, 39 marmolada opakowanie cateringowe 3200 kg, 40 keczup opakowanie cateringowe 2000 kg, 41 musztarda opakowanie cateringowe 2000 kg, 42 przyprawa warzywna w płynie do zup, sosów i sałatek 900 litr, 43 żur naturalny 125 litr, 44 leczo pieczarkowe 1600 kg, 45 sałatka wielowarzywna w zalewie octowej 800 kg, 46 sałatka szwedzka 800 kg, 47 seler konserwowy 400 kg. Zadanie nr 2: 1 marchew z groszkiem mrożonka 2200 kg, 2 mieszanka jarzynowa mrożonka 4000 kg, 3 zupa pieczarkowa mrożonka 400 kg, 4 brokuły mrożone 700 kg, 5 papryka krojona mrożona 300 kg, 6 kalafior mrożone 700 kg, 7 ryba mrożona dorsz tusza 1300 kg, 8 pierogi ruskie mrożone 300 kg, 9 flaczki wołowe, suche krojone mrożone 700 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach