Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Ochota m. st. Warszawy ogłasza przetarg
- Adres: 02-361 Warszawa, ul. Przemyska 11
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 8221124 , fax. 022 8176463
- Data zamieszczenia: 2011-09-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Ochota m. st. Warszawy
ul. Przemyska 11 11
02-361 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 8221124, fax. 022 8176463
REGON: 00200489300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://opsochota.waw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostarczanie obiadów dla uczestników Środowiskowego Domu Samopomocy Pod Skrzydłami i Domu Dziennego Pobytu Z Ochotą w Warszawie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Obiady co najmniej dwudaniowe, o wartościach odżywczych i gramaturze nie mniejszych niż podane przez zamawiajacego w przykładowych zestawach obiadowych 2.Wymagana wartość energetyczna jednego zestawu obiadowego - co najmniej 1400 kcal. 3.Temperatura gorących dań w momencie dostawy i 2 godz. po niej nie powinna być niższa niż 63°C. 4.Termin świadczenia usługi - od 1.01.2012 r. do 31.12.2012 r. przez 5 dni w tygodniu od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy. 5. Szacunkowa liczba obiadów: maksymalnie do 48 obiadów dziennie. Razem: do 12096 obiadów w okresie obowiązywania umowy. 6.Miejsce dostarczania obiadów: - Środowiskowy Dom Samopomocy Pod Skrzydłami ul. Grójecka 109, Warszawa - Dom Dziennego Pobytu Z Ochotą ul. Grójecka 109, Warszawa. 7.Wymagany czas dostawy: w dni robocze w godzinach 12:45 - 13:15 8 .Wykonawca odbiera opróżnione (brudne) termosy w tym samym dniu w godzinach: 14:45 16:00. Wykonawca zobowiązuje się do odbierania wraz z brudnymi termosami odpadków organicznych pozostałych po posiłkach i zapewnia stosowny do tych celów pojemnik. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://opsochota.bip.um.warszwa.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja poczęstunku podczas inauguracji roku akademickiego dla 550 osób
Dodano: 2016-07-12 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w SPZZOZ w Przysusze(w systemie cateringowym).
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-06-03 - Zakup usług niezbędnych do kompleksowej obsługi KRASP
Dodano: 2016-05-04 - wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie cyklicznej usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Dział ds. Szkoleń, znak sprawy ZP/U/SE/9/2016.
Dodano: 2016-03-10 - Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części.
Dodano: 2016-03-07 - Usługi cateringowe na potrzeby funkcjonowania Centralnego Ośrodka Szkolenia Inspekcji Transportu Drogowego
Dodano: 2016-03-03 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-02-17