Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 57-100 Strzelin, ul. Ząbkowicka 68
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3927500 , fax. 071 3927507
- Data zamieszczenia: 2009-10-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Ząbkowicka 68 68
57-100 Strzelin, woj. dolnośląskie
tel. 071 3927500, fax. 071 3927507
REGON: 00083545000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: państwowa jednostka organizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dkw-220/07/09/ZP - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy sukcesywne do Zakładu Karnego w Strzelinie następujących artykułów spożywczych odrębnie dla każdego zadania: Zadanie I zamówienia w grupie 151 CPV: l.p. Nazwa ilość* Kod CPV 1 Mięso wołowe pieczeniowe 500 151 110 00-9 2 Mięso wołowe gulaszowe 2000 150 110 00-9 3 Mięso wieprzowe gulaszowe 6000 151 130 00-3 4 wątroba wieprzowa 2000 151 140 00-0 5 kaszanka 2000 151 311 34-3 6 kiełbasa litewska 1900 151 311 30-5 7 kiełbasa parówkowa 1900 151 311 30-5 8 kiełbasa kanapkowa 1900 151 311 30-5 9 kiełbasa mortadela 1900 151 311 30-5 10 kiełbasa śląska 1900 151 311 30-5 11 kiełbasa grillowa 1900 151 311 30-5 12 kiełbasa zwyczajna 1900 151 311 30-5 13 kiełbasa popularna 1900 151 311 30-5 14 kiełbasa biwakowa 1900 151 311 30-5 15 kiełbasa ogniskowa 1900 151 311 30-5 16 pieczeń z kurczaka w foremce 1900 151 311 35-0 17 pasztet zapiekany z kurczaka w foremce 1900 151 313 10-1 18 mielonka tyrolska - blok 1900 151 311 30-5 19 kiełbasa biała parzona 80 151 311 30-5 20 kiełbasa z indyka 190 151 311 35-0 21 serdelki z indyka 190 151 311 35-0 22 mielonka z indyka 190 151 311 35-0 23 mortadela z indyka 190 151 311 35-0 24 parówka z indyka 190 151 311 35-0 25 kabanosy z indyka 190 151 311 35-0 26 pieczeń z indyka blok 190 151 311 35-0 27 szynka z indyka -blok 190 151 311 35-0 28 polędwica z indyka -blok 190 151 311 35-0 29 filet z indyka -blok 190 151 311 35-0 30 kiełbasa drobiowa 190 151 311 35-0 31 serdelki drobiowe 190 151 311 35-0 32 mielonka drobiowa 190 151 311 35-0 33 mortadela drobiowa 190 151 311 35-0 34 parówka drobiowa 190 151 311 35-0 35 kabanosy drobiowe 190 151 311 35-0 36 pieczeń drobiowa -blok 190 151 311 35-0 37 szynka drobiowa-blok 190 151 311 35-0 38 polędwica drobiowa-blok 190 151 311 35-0 39 rolada drobiowa-blok 190 151 311 35-0 Ilość szacunkowa Zadanie II zamówienia w grupie 151 CPV: l.p. Nazwa ilość* Kod CPV 1 udka drobiowe z kurczaka- mrożone 2.000 151 12130-6 2 wątróbka drobiowa z kurczaka - mrożona 2.000 151 123 00-9 3 żołądki drobiowe z kurczaka- mrożone 1.500 151 140 00-0 4 serca drobiowe z kurczaka- mrożone 1.500 151 140 00-0 Ilość szacunkowa Zadanie III zamówienia w grupie 151 CPV: l.p. Nazwa ilość* Kod CPV 1 konserwa tyrolska (od 250g do300g) 600 151 310 00-5 2 konserwa turystyczna (od 250g do300g) 600 151 310 00-5 3 konserwa przysmak śniadaniowy (od 250g do300g) 600 151 310 00-5 4 konserwa pasztet z indyka (od 250g do300g) 600 151 310 00-5 5 konserwa pasztet mazowiecki (od 250g do300g) 600 151 310 00-5 6 konserwa pasztet drobiowy (od 100g do150g) 600 151 310 00-5 Ilość szacunkowa Zamawiający nie przewiduje składania ofert częściowych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą uczestniczyć wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązania innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia Spełniają wymagania określone w niniejszej SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych przez wykonawców oświadczeń i dokumentów. Jedynym kryterium stosowanym do oceny oferty jest wartość brutto zadania przedmiotu zamówienia. Wartość brutto zadania zamówienia - 100%
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1 Oświadczenie Wykonawcy (załącznik nr3 do SIWZ). 2.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert. Kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę. 3. Poprawnie wypełniony formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru - (załącznik nr1 do SIWZ). W formularzu ofertowym wykonawca akceptuję warunki umowy na realizację zamówienia,przedstawione we wzorze umowy (załącznik nr 2 do SIWZ) dołączonym do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkoły Podstawowej i Gimnazjum im. Jana Pawła II w Sulikowie.
Dodano: 2016-07-26 - Dostawa artykułów spożywczych stanowiących skład paczek żywnościowych realizowanych w ramach programu Pomoc państwa w zakresie dożywiania.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawa warzyw i owoców 2016
Dodano: 2016-07-08 - Dostawę artykułów żywnościowych II znak sprawy ZOZ/DZP/PN/24/16
Dodano: 2016-06-24 - Dostawa artykułów żywnościowych
Dodano: 2016-06-20 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum nr 1 im. Czesława Niemena w Lubinie.
Dodano: 2016-06-20 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH RÓŻNYCH (DRUGIE POSTĘPOWANIE)
Dodano: 2016-06-16 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Nr 3 w Lubinie.
Dodano: 2016-06-16 - Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Pogodna Jesień w Jeleniej Górze
Dodano: 2016-06-07 - Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy świeżych warzyw i owoców opisanych w pakietach w SIWZ, do jednostek Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o. transportem Wykonawcy lub na jego koszt.
Dodano: 2016-06-03