Przetargi.pl
D/Kw-220/82/11 Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych różnych

Areszt Śledczy we Wrocławiu ogłasza przetarg

  • Adres: 50-950 Wrocław, ul. Świebodzka 1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 071 3272400, 3272502 , fax. 071 3436610
  • Data zamieszczenia: 2011-12-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy we Wrocławiu
    ul. Świebodzka 1 1
    50-950 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 071 3272400, 3272502, fax. 071 3436610
    REGON: 00032060900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    D/Kw-220/82/11 Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych różnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Aresztu Śledczego we Wrocławiu w ilościach i asortymencie podanym poniżej, który stanowi jednocześnie kolejne części zamówienia. 2.Zamówienie podzielone zostało na 15 części: Część I Przyprawy Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części. 1.Bazylia (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie PN-A-86959:1997/Az1:2002. W ilości 4 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. 2.Cynamon mielony - (kod CPV 15870000-7) BN-68/8132-09. W ilości 8 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. 3.Czosnek mielony - (kod CPV 15870000-7) W ilości 45 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. 4.Kminek - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-86953:1997/Az1:2002 W ilości 30 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. 5.Koperek mielony suszony - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-72/A-77603 W ilości 80 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. 6.Liść laurowy - (kod CPV 15870000-7) BN-67/3132-10 W ilości 12 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. 7.Majeranek - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86958:1997/Az1:2002 W ilości 30 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. 8.Ocet - (kod CPV 15871110-8) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-EN13188:2002 W ilości 300 l. Opakowanie jednostkowe do 0,5 l. 9.Oregano suszone mielone - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86967. W ilości 4 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. 10.Papryka suszona mielona ostra - (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86955:1997/Az1:2002 W ilości 60 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. 11.Pieprz naturalny czarny mielony (kod CPV 15872100-2) jakościowo odpowiadający PN-A-86965:1997/Az1:2002 W ilości 90 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. 12.Sól spożywcza - (kod CPV 15872400-5) jakościowo odpowiadająca PN-C-84081-2:1998 W ilości 2400 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. 13.Ziele angielskie suszone mielone - (kod CPV 15870000-7) zgodny z normą BN-64/8132-14 W ilości 12 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. 14.Hydrolizat białkowy - przyprawa w płynie typu Magi (kod CPV 15870000-7) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie PN-A-94052:1996 w ilości do 2000 kg. Opakowanie jednostkowe 5 kg. Część II Buliony Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części. 1.Bulion jarzynowy w proszku - (kod CPV 15891500-5) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-94052. W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. 2.Bulion z kury w proszku - (kod CPV 15891500-5) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-94052. W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. 3.Sos biały w proszku - kod (CPV 15871260-4) W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. 4.Sos myśliwski w proszku - (kod CPV 15871260-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-86951:1997 W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. 5.Sos pieczeniowy w proszku - (kod CPV 15871260-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-86951:1997 W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. 6.Zupa grzybowa w proszku - (kod CPV 15891400-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-94050 W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. 7.Zupa pieczarkowa w proszku - (kod CPV 15891400-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-94050 W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. 8.Zupa żurek w proszku - (kod CPV 15891400-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-94050 W ilości 300 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Część III Wafle ryżowe Dostawy 1 - 3 razy na kwartał. 1.Wafle ryżowe - (kod CPV 15820000-2) W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 200 g. Część IV Mąka ziemnieczana Dostawy 1 - 3 razy na kwartał. 1.Mąka ziemniaczana - (kod CPV 15620000-0) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie PN-A-74710 W ilości 160 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Część V Dodatki Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części. 1.Chrzan tarty z kwaskiem cytrynowym - (kod CPV 15331400-1) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-77806. W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. 2.Majonez - (kod CPV 15871273-8) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86950:1995/Ap1:2000 W ilości 180 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. 3.Musztarda - (kod CPV 15871250-1) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A- 86964:2002/Az1:2004 W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. 4.Keczup - (kod CPV 15871230-5) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-86951:1997. W ilości 400 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. 5.Koncentrat pomidorowy 30% (kod CPV - 15331427-6) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-77601:1975. W ilości 1800 kg. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Część VI Fasola szparagowa konserwowa i groch konserwowy Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części. 1.Fasola szparagowa konserwowa - (kod CPV 15331463-0) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-76/A-77802. W ilości 700 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. (Masa netto fasolki szparagowej po odsączeniu nie mniejsza niż 50 % całkowitej masy netto produktu). 2.Groch konserwowy - (kod CPV 15331462-3) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-77805. W ilości 800 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. (Masa netto groszku po odsączeniu nie mniejsza niż 50 % całkowitej masy netto produktu). Część VII Herbaty i kawa Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części. 1.Herbata czarna granulowana luzem - (kod CPV 15863200-7) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie Nr PN-ISO 3720. W ilości 900 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. 2.Herbata miętowa - (kod CPV 15860000-4). W ilości 200 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. 3.Kawa zbożowa - (kod CPV 15860000-4) lub 15862000-8 jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie Nr PN-V-74029:2006. W ilości 200 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Część VIII Woda mineralna Dostawy 1 - 3 razy na kwartał. 1.Woda mineralna (gazowana i/lub niegazowana wg wskazania zamawiającego) - (kod CPV 15981000-8) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie Nr PN-Z-11001-2. W ilości 13 000 l. Opakowanie jednostkowe do 2 l. Część IX Konserwy rybne Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części. Konserwy wyposażone w otwieracz Pojedyncza dostawa pochodząca z jednej partii produkcyjnej 1.Konserwa rybna w oleju (kod CPV 15.24.00.00-2) W ilości 1400 kg. Opakowanie jednostkowe puszka/alupak 290 - 330 g. 2.Konserwa rybna w pomidorach (kod CPV 15.24.00.00-2) W ilości 1400 kg. Opakowanie jednostkowe puszka/alupak 290 - 330 g. 3.Paprykarz szczecińska (kod CPV 15.24.00.00-2) W ilości 2500 kg. Opakowanie jednostkowe puszka/alupak 290 - 330 g. Część X Jaja spożywcze Dostawa raz w tygodniu w uzgodnionym z Zamawiającym dniu. Termin przydatności do użycia liczony od dnia zrealizowania dostawy minimum 10 dni. Do każdej dostawy Wykonawca dołączy handlowy dokument identyfikacyjny HDI Jednorazowa dostawa ok 2160 sztuk, w wybrane przez zamawiającego dni ok 3240 sztuk. W okresie świątecznym ilości oraz terminy dostaw ustalane każdorazowo indywidualnie jednakże odstęp między kolejnymi dostawami nie będzie przekraczał 10 dni. 1.Jaja spożywcze PN-A-86503 Klasy jakościowej A, kategorii wagowej M, w ilości 130 000 szt. (kod CPV 03142500-3) Część XI Produkty sojowe Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części. 1.Kotlety sojowe (kod CPV: 15.89.00.00-3), PN-ISO 5506:2002 W ilości 800 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. 2.Kostka sojowa (kod CPV: 15.89.00.00-3), PN-ISO 5506:2002 W ilości 1600 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. 3.Granulat sojowy (kod CPV: 15.89.00.00-3), PN-ISO 5506:2002 W ilości 1600 kg. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Część XII Dżemy Dżemy wysokosłodzone, klasy II Dostawy 1 - 3 razy na kwartał, dostawa może obejmować pojedynczy asortyment z danej części. 1.Dżem truskawkowy PN-A-75100:1994/ Az1:2000 (kod CPV15332296- 5) W ilości 1 600 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. 2.Dżem wiśniowy PN-A-75100:1994/ Az1:2000 (kod CPV15332291- 4) W ilości 1 600 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. 3.Dżem czarna porzeczka PN-A-75100:1994/ Az1:2000 (kod CPV15332293- 4) W ilości 1 000 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. 4.Dżem śliwkowy PN-A-75100:1994/ Az1:2000 (kod CPV15332290- 3) W ilości 600 kg. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Część XIII Zupa szczawiowa Dostawy 1 - 3 razy na kwartał. 1. Zupa szczawiowa przecier - (kod CPV 15891400-4) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie Nr PN-A-77807 W ilości 300 kg. Opakowanie jednostkowe do 1 kg. Część XIV Kasze Dostawy 1 - 3 razy na kwartał 1.Ryż - (kod CPV 15614000-5) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-ISO 7301:2004; w ilości 5500 kg, 2.Kasza jęczmienna wiejska - (kod CPV 15613100-9) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie Normie PN-87/A-74203; w ilości 5200 kg, 3.Kasza manna - (kod CPV 15613100-9) jakościowo odpowiadająca Polskiej Normie PN-88/A-74036; w ilości 2000 kg, 4.Płatki owsiane (kod CPV 15613380-5) jakościowo odpowiadające Polskiej Normie PN-82/A-74037; w ilości 600 kg. Część XV Makaron Dostawy 1 - 3 razy na kwartał. Dopuszczalny rodzaj: jajeczny i bezjajeczny. Wymagane minimum 3 kształty: nitki, świderki, muszelki. Ilość oraz kształty ustalane będą przez Zamawiającego każdorazowo podczas składania zamówienia 1.Makaron - (kod CPV 15851100-9) jakościowo odpowiadający Polskiej Normie PN-A-74131:1999; w ilości 7200 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031425003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl ; www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach