Regionalne Centrum Kultur Pogranicza ogłasza przetarg
- Adres: 38-400 Krosno, ul. Kolejowa 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 013 43 218 98 , fax. 013 43 218 98
- Data zamieszczenia: 2014-05-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Regionalne Centrum Kultur Pogranicza
ul. Kolejowa 1 1
38-400 Krosno, woj. podkarpackie
tel. 013 43 218 98, fax. 013 43 218 98
REGON: 00063065200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rckp.krosno.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowa instytucja kultury
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Catering w trakcie konferencji podsumowującej projekt Spotkania Kobiet Pogranicza Natchnienia - Inspiracje -Kreacje - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania, dowiezienia i podawania posiłków dla uczestników konferencji w ramach projektu Spotkania Kobiet Pogranicza Natchnienia - Inspiracje - Kreacje współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz z budżetu państwa w ramach Programu Współpracy Transgranicznej Rzeczpospolita Polska - Republika Słowacka 2007-2013 /dla 120 osób/. SZCZEGÓŁY Zamówienie obejmuje przygotowanie zestawu cateringowego dla 120 osób w dniu 21 czerwca 2014 r. i godzinie wskazanej przez Zamawiającego /pomiędzy godz. 11.00 - 14.00/ w sali Wykonawcy; Zamawiający zapewni ustawienie własnych stołów, natomiast Wykonawca przygotuje ( tzn. nakryje własnymi obrusami stoły (w formie szwedzkiego stołu), stoły kawowe i stoły do konsumpcji dla gości. Wymogi dotyczące realizacji zamówienia: W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: 1. Przygotowania i podawania posiłku w dniu 21 czerwca 2014 r. i godzinie wskazanej przez Zamawiającego/pomiędzy godz. 11.00 - 14.00/ w sali Wykonawcy; 2. Świadczenia usługi cateringowej wyłącznie przy użyciu produktów, spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym okresie przydatności do spożycia, w opakowaniach posiadających stosowne atesty, 3. Przestrzegania przepisów prawnych oraz sanitarnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych, 4. Posiłek musi być podany na ciepło w naczyniach dostosowanych do podawania posiłku (zastawa obiadowa) wraz z kompletem metalowych sztućców i serwetkami. Napoje na zimno muszą być podane w literatkach, napoje na ciepło w szklankach lub filiżankach. 5. Nakrycia stołów przygotowanych przez Zamawiającego w sposób uzgodniony z Zamawiającym. 6.Wykonawca zapewni we własnym zakresie obsługę kelnerską, stoły z eleganckimi obrusami z materiału. 7. Wykonawca zobowiązuje się do wskazania osoby koordynującej realizację zamówienia i do kontaktu z osobą wskazaną przez Zamawiającego. 8.Po wykonaniu usługi, Wykonawca wystawi zamawiającemu fakturę z podaniem ilości posiłków i stawki jednostkowej. Menu: - mięso drobiowe grillowane - 60 porcji - 40 g /każda/ - pulpety drobiowe gotowane - 60 porcji - 40 g /każda/ - szaszłyki drobiowe - 60 porcji - 100 g /każdy/ - koreczki /warzywne, mięsne na serze/ - 60 szt - łącznie - kanapeczki koktajlowe na tostach lub krakersach - 60 szt - przekąski z makaronu z dodatkami /różne/- 60 szt - warzywa grillowane /cukinia, bakłażan/ - 120 porcji - 50 g /każda/ - warzywa gotowane /brokuły, kalafior, marchewka/ - 120 porcji - 50 g /każda/ - soki - różne smaki - 120 porcji łącznie -200 ml /każda/ - kawa, herbata /z dodatkami: cukier, mleko, cytryna/ - bez limitu - min. 120 porcji - owoce na paterach /winogrona, mandarynki, banany/ - 10 kg - kruche ciastka - 10 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rckp.krosno.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla dzieci uczęszczających do Przedszkola Publicznego w Brzostku
Dodano: 2016-07-22 - Gmina Adamówka. /Przygotowywanie i sprzedaż obiadów w stołówce Gimnazjum w Adamówce/
Dodano: 2016-07-15 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2016-06-01 - Usługa obejmująca całodzienne wyżywienie uczestników szkoleń, kursów i doskonaleń zawodowych organizowanych w 2016 r w Ośrodku Szkolenia w Nisku - Komendy Wojewódzkiej Państwowej Straży Pożarnej w Rzeszowie
Dodano: 2016-02-11 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2015-12-11 - Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na codziennym przygotowaniu , gotowaniu oraz wydaniu w dniach nauki szkolnej w szkołach na terenie gminy Dzikowiec gorących posiłków uczniom oraz osobom dorosłym w godzinach od 8.30 do 13.00. Przedmiot usługi będzie realizowany ze środków finansowych Ośrodka Pomocy Społecznej w ramach wieloletniego programu wspierania finansowego gmin w zakresie dożywiania -Pomoc państwa w zakresie dożywiania
Dodano: 2015-12-11 - Dożywianie dzieci w szkołach na terenie gminy Tryńcza w 2016 roku
Dodano: 2015-11-24 - Świadczenie usług polegających na produkcji i dostarczaniu posiłków oraz modyfikowanych mieszanek mlecznych, diet eliminacyjnych dla pacjentów Centrum Opieki Medycznej w Jarosławiu
Dodano: 2015-11-18 - na zakup posiłków
Dodano: 2015-11-05 - Dożywianie prowadzone przez MGOPS w Nowej Dębie na terenie Miasta i Gminy Nowa Dęba w okresie od 16.11.2015r. do 31.12.2016r. z podziałem na części - liczba części 2.
Dodano: 2015-10-23