Przetargi.pl
Catering w trakcie konferencji podsumowującej projekt Spotkania Kobiet Pogranicza Natchnienia - Inspiracje -Kreacje

Regionalne Centrum Kultur Pogranicza ogłasza przetarg

  • Adres: 38-400 Krosno, ul. Kolejowa 1
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 43 218 98 , fax. 013 43 218 98
  • Data zamieszczenia: 2014-05-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Regionalne Centrum Kultur Pogranicza
    ul. Kolejowa 1 1
    38-400 Krosno, woj. podkarpackie
    tel. 013 43 218 98, fax. 013 43 218 98
    REGON: 00063065200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.rckp.krosno.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowa instytucja kultury

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Catering w trakcie konferencji podsumowującej projekt Spotkania Kobiet Pogranicza Natchnienia - Inspiracje -Kreacje
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania, dowiezienia i podawania posiłków dla uczestników konferencji w ramach projektu Spotkania Kobiet Pogranicza Natchnienia - Inspiracje - Kreacje współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz z budżetu państwa w ramach Programu Współpracy Transgranicznej Rzeczpospolita Polska - Republika Słowacka 2007-2013 /dla 120 osób/. SZCZEGÓŁY Zamówienie obejmuje przygotowanie zestawu cateringowego dla 120 osób w dniu 21 czerwca 2014 r. i godzinie wskazanej przez Zamawiającego /pomiędzy godz. 11.00 - 14.00/ w sali Wykonawcy; Zamawiający zapewni ustawienie własnych stołów, natomiast Wykonawca przygotuje ( tzn. nakryje własnymi obrusami stoły (w formie szwedzkiego stołu), stoły kawowe i stoły do konsumpcji dla gości. Wymogi dotyczące realizacji zamówienia: W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: 1. Przygotowania i podawania posiłku w dniu 21 czerwca 2014 r. i godzinie wskazanej przez Zamawiającego/pomiędzy godz. 11.00 - 14.00/ w sali Wykonawcy; 2. Świadczenia usługi cateringowej wyłącznie przy użyciu produktów, spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym okresie przydatności do spożycia, w opakowaniach posiadających stosowne atesty, 3. Przestrzegania przepisów prawnych oraz sanitarnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych, 4. Posiłek musi być podany na ciepło w naczyniach dostosowanych do podawania posiłku (zastawa obiadowa) wraz z kompletem metalowych sztućców i serwetkami. Napoje na zimno muszą być podane w literatkach, napoje na ciepło w szklankach lub filiżankach. 5. Nakrycia stołów przygotowanych przez Zamawiającego w sposób uzgodniony z Zamawiającym. 6.Wykonawca zapewni we własnym zakresie obsługę kelnerską, stoły z eleganckimi obrusami z materiału. 7. Wykonawca zobowiązuje się do wskazania osoby koordynującej realizację zamówienia i do kontaktu z osobą wskazaną przez Zamawiającego. 8.Po wykonaniu usługi, Wykonawca wystawi zamawiającemu fakturę z podaniem ilości posiłków i stawki jednostkowej. Menu: - mięso drobiowe grillowane - 60 porcji - 40 g /każda/ - pulpety drobiowe gotowane - 60 porcji - 40 g /każda/ - szaszłyki drobiowe - 60 porcji - 100 g /każdy/ - koreczki /warzywne, mięsne na serze/ - 60 szt - łącznie - kanapeczki koktajlowe na tostach lub krakersach - 60 szt - przekąski z makaronu z dodatkami /różne/- 60 szt - warzywa grillowane /cukinia, bakłażan/ - 120 porcji - 50 g /każda/ - warzywa gotowane /brokuły, kalafior, marchewka/ - 120 porcji - 50 g /każda/ - soki - różne smaki - 120 porcji łącznie -200 ml /każda/ - kawa, herbata /z dodatkami: cukier, mleko, cytryna/ - bez limitu - min. 120 porcji - owoce na paterach /winogrona, mandarynki, banany/ - 10 kg - kruche ciastka - 10 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rckp.krosno.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach