Przetargi.pl
Catering podczas Podkarpackiej Rady Innowacyjności - Projekt systemowy pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.

Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza ogłasza przetarg

  • Adres: 35-959 Rzeszów, ul. Powstańców Warszawy 12
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 8651250, 8653636, 8653535 , fax. 17 8651075, 865383
  • Data zamieszczenia: 2013-03-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
    ul. Powstańców Warszawy 12 12
    35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 8651250, 8653636, 8653535, fax. 17 8651075, 865383
    REGON: 00017490000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.prz.rzeszow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Catering podczas Podkarpackiej Rady Innowacyjności - Projekt systemowy pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna polegające na przygotowaniu, dostarczeniu oraz podaniu posiłków w siedzibie Urzędu Marszałkowskiego woj. Podkarpackiego, Al. Cieplińskiego 4 na 4 spotkania w ramach PRI - w każdym kwartale 2013 roku. Pierwsze spotkanie 18 marca 2013, a dokładną datę kolejnych spotkań Zamawiający poda wykonawcy na 10 dni przed przewidywanym terminem spotkania. Szczegóły odnośnie każdego spotkania Wykonawca powinien uzgodnić z Zamawiającym. I spotkanie: Półmisek przekąsek koktajlowych w papilotkach 125 szt.: 25 x minitarta borowikowa 25 x grillowany bakłażan z kozim serem 25 x pomidorek cherry z mozzarellą, awokado i świeżą bazylią 25 x mini crepes z suszonymi pomidorami, rukolą i mascarpone 25x pasztecik francuski ze szpinakiem i serem feta 100 szt. minikanapki dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie z: - jajkiem i kawiorem czarnym i czerwonym - pasztetem i galaretką z żurawiny - szynką pieczoną i grillowaną papryką - blue cheese i winogronami - mozzarellą, awokado i świeżą bazylią - serem Grana Padano i z suszonymi pomidorami medaliony z szynki pieczonej z musem śliwkowo-koniakowym - 25 porcji roladki naleśnikowe z wędzonym łososiem i szpinakiem - po 25 porcji pasztet z musem żurawinowym - 25 porcji sałatka z makaronu Tricolore z pepperoni, oliwkami i suszonymi pomidorami - 30 porcji mix sałat z grillowanym oscypkiem i winegretem malinowym - 30 porcji sałatka z kopru włoskiego z mango i pomarańczą - 30 porcji kruche babeczki z owocami egzotycznymi - 30 szt. ciasteczka hiszpańskie z figami - 30 szt. mus malinowy - 15 porcji trufle czekoladowe - 30 szt. parfait czekoladowe - 15 porcji Kawa świeżo parzona z ekspresu - 60 porcji Herbata czarna, owocowa - 60 porcji Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, cytryna Woda mineralna gazowana i niegazowana w opakowaniach jednorazowych- po 60 szt. Soki owocowe w opakowaniach jednorazowych- (200-330 ml) min 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy) - 50 szt. Napoje gazowane w opakowaniach jednorazowych- typu cola, sprite - 50 szt. II spotkanie (II kwartał 2012 roku): Półmisek przekąsek koktajlowych w papilotkach 50szt. 10x mini crepes z szynką parmeńską i grillowaną papryką 10 x roladka z grillowanej cukinii z suszonymi pomidorami i kozim serem 10 x krewetka Black Tiger z musem limonkowym 10 x mini quiche ze świeżą figą i serem gorgonzola 10 x krucha babeczka z musem pistacjowym 50 szt. minikanapki dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie z: - paluszkami krabowymi, rakami i musem z limonki - pastą serowo-koperkową i selerem naciowym - ementalerem, kiwi i mandarynką - blue cheese, orzechem włoskim i pistacjami - wędzoną rybą maślaną i kawiorem - łososiem wędzonym i czarnym kawiorem pasztet z musem żurawinowym - 25 porcji plastry pieczonego indyka szpikowanego figami - 25 porcji sałatka z kopru włoskiego z mango i pomarańczą - 25 porcji sałatka z sera camembert z truskawkami, roszponką i orzechami włoskimi - 25 porcji Tarteletki z owocami - 30 szt. Mini ciasteczka koktajlowe - 25 szt. Trufle czekoladowe - 30 szt. Mini muffiny - 25 szt. patery filetowanych owoców - 4 kg paluszki słone - 6 dużych opakowań ciastka kruche - 6 kg pakowane po 1 kg Kawa świeżo parzona z ekspresu - 25 porcji Herbata czarna, owocowa - 25 porcji Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, cytryna Woda mineralna gazowana i niegazowana w opakowaniach jednorazowych- po 30 szt. Soki owocowe w opakowaniach jednorazowych- (200-330 ml) min 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy) - 25 szt. Napoje gazowane w opakowaniach jednorazowych- typu cola, sprite - 25 szt. III Spotkanie (III kwartał 2012 roku): Półmisek przekąsek koktajlowych w papilotkach 50 szt. 10 x karczoch z kremowym serkiem, garnirowany grillowanym bekonem 10 x mini crepes z łososiem i szpinakiem 10 x rulon z szynki parmeńskiej z mozzarellą i salsą bazyliową 10 x grillowany bakłażan z kozim serem 10 x pomidorek cherry z mozzarellą, awokado i świeżą bazylią 50 szt. mini kanapki dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie z: - krewetkami koktajlowymi i świeżym ogórkiem - pastą serowo-paprykową i pomidorkami cherry - salami, czarną oliwką, kaparami i parmezanem - pastą z tuńczyka i czerwoną cebulą - rostbefem i kaparami - paluszkami krabowymi, mascarpone, ogórkiem świeżym i koprem - serem Grana Padano i z suszonymi pomidorami roladki z kurczaka nadziewane kaparami i suszonymi pomidorami - 25 porcji półmisek warzyw surowych z dipem ziołowym - 25 porcji sałatka z szynki parmeńskiej, z roszponką i parmezanem - 25 porcji sałatka z paluszków krabowych z kalafiorem Romanesco i migdałami - 25 porcji Tarteletki z owocami - 30 szt. Pannacotta z malinami - 15 porcji. Mus z białej i ciemnej czekolady - 15 porcji. Szarlotka - 25 porcji Patery owoców filetowanych - 4 kg paluszki słone - 6 dużych opakowań ciastka kruche - 6 kg pakowane po 1 kg Kawa świeżo parzona z ekspresu - 25 porcji Herbata czarna, owocowa - 25 porcji Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, cytryna Woda mineralna gazowana i niegazowana w opakowaniach jednorazowych- po 30 szt. Soki owocowe w opakowaniach jednorazowych- (200-330 ml) min 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy) - 25 szt. Napoje gazowane w opakowaniach jednorazowych- typu cola, sprite - 25 szt. Spotkanie IV (IV kwartał 2012 roku): Półmisek przekąsek koktajlowych w papilotkach 50 szt. 10 x grzanka z ciasta półfrancuskiego z pastą sardelową 10 x mini crepes z łososiem i szpinakiem 10 x mini ptyś z pastą z tuńczyka 10 x karczoch z kremowym serkiem, garnirowany grillowanym bekonem 10 x rulon z szynki parmeńskiej z zielonymi szparagami i serem risotta 50 szt. mini kanapki dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie z: - łososiem wędzonym, serkiem śmietankowym i świeżym koperkiem - pastą jajeczno-szczypiorkową i rukolą - serem camembert i winogronami - schabem pieczonym i musem chrzanowym - szynką Prosciutto i parmezanem - łososiem wędzonym i czarnym kawiorem rolada z grillowanych warzyw- 25 porcji medaliony z polędwicy wołowej z musem kasztanowym - 25 porcji sałatka grecka - 25 porcji sałatka z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami - 25 porcji tarteletki z owocami - 30 szt. mini vol au vent z musem limonowym - 30 szt. sernik przekładany masą makową - 25 porcji mini muffiny z kawałkami czekolady - 25 szt. paluszki słone - 6 dużych opakowań ciastka kruche - 6 kg pakowane po 1 kg Kawa świeżo parzona z ekspresu - 25 porcji Herbata czarna, owocowa - 25 porcji Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, cytryna Woda mineralna gazowana i niegazowana w opakowaniach jednorazowych- po 30 szt. Soki owocowe w opakowaniach jednorazowych- (200-330 ml) min 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy) - 25 szt. Napoje gazowane w opakowaniach jednorazowych- typu cola, sprite - 25 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ogloszenia.propublico.pl/prz
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach