Przetargi.pl
Catering podczas Podkarpackiego Forum Innowacyjności - Projekt systemowy pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.

Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza ogłasza przetarg

  • Adres: 35-959 Rzeszów, ul. Powstańców Warszawy 12
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 8651250, 8653636, 8653535 , fax. 17 8651075, 865383
  • Data zamieszczenia: 2014-09-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
    ul. Powstańców Warszawy 12 12
    35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 8651250, 8653636, 8653535, fax. 17 8651075, 865383
    REGON: 00017490000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.prz.rzeszow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Catering podczas Podkarpackiego Forum Innowacyjności - Projekt systemowy pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Konferencja będzie zorganizowana dla ok. 80 osób w dniu 9 października 2014 roku oraz ok. 40 osób w dniu 10 października 2014 roku w budynkach Politechniki Rzeszowskiej. Zamówienie obejmuje: 1. Serwis gastronomiczny (przygotowanie, stoły cateringowe, uroczyste nakrycie stołów, zastawa - z wyłączeniem naczyń jednorazowego użytku, serwowanie dań oraz sprzątanie) 2. Zapewnienie wyżywienia dla uczestników: I dzień - ok. 80 osób - Kawa świeżo parzona - 100 porcji - Herbata czarna, owocowa - 100 porcji - Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna - Woda mineralna gazowana i niegazowana - po 50 szt. - Soki owocowe min 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy) - 40 szt. - Napoje gazowane typu cola, sprite - 40 szt. - Wybór ciasteczek koktajlowych w papilotkach (ciasteczka francuskie, muffiny, kruche babeczki z owocami) - 200 szt. - Owoce filetowane - 4 kg - Roladki naleśnikowe - 100 szt.: - z suszonymi pomidorami, mascarpone i rukolą - z wędzonym łososiem, szpinakiem i mascarpone - z szynką, grillowaną papryką i serkiem śmietankowym - Roladki z wędzonego łososia z roszponką i kremem limonowym - 50 szt. - Deska serów wysokogatunkowych z winogronami i orzechami - 50 porcji - Pasztet z sosem żurawinowym - 50 porcji - Mini szaszłyczki z kurczaka z owocami - 50 porcji - mix sałat z grillowanym oscypkiem i winegretem malinowym - 80 porcji Dania ciepłe: - krem z dyni - 80 porcji - polędwica wieprzowa z masłem ziołowo-winnym - 80 porcji - roladki z soli podawane na musie szpinakowym - 80 porcji - ziemniaki pieczone z rozmarynem - 80 porcji - grillowane warzywa - 80 porcji II dzień - 40 osób - Kawa świeżo parzona - 70 porcji - Herbata czarna, owocowa - 70 porcji - Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna - Woda mineralna gazowana i niegazowana - po 40 szt. - Soki owocowe min 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy) -40 szt. - Napoje gazowane typu cola, sprite - 40 szt. - Wybór ciasteczek koktajlowych w papilotkach (ciasteczka francuskie, muffiny, kruche babeczki z owocami) - 100 szt. - Owoce filetowane - 2 kg - Koreczki - 200 szt. - caprese - z salami, czarną i zieloną oliwką - z serem ementaler i winogronami - z serem brie, ananasem i brzoskwinią - Sałatka grecka z serem feta - 40 porcji - Pasztet z sosem borówkowym - 40 porcji - Roladki z szynki z zielonymi szparagami - 40 porcji - Roladki z grillowanej cukinii z suszonymi pomidorami i kozim serem - 40 porcji - Deska serów wysokogatunkowych z winogronami i orzechami - 40 porcji - Tartinki (100 szt.): - z szynką parmeńską i wiórkami parmezanu - z kozim serem i grillowaną papryką - z serem rokpol i pistacjami - z włoską salami i marynatami - z wędzonym łososiem i sosem miodowo-musztardowym
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ogloszenia.propublico.pl/prz
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach