Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza ogłasza przetarg
- Adres: 35-959 Rzeszów, ul. Powstańców Warszawy 12
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 8651250, 8653636, 8653535 , fax. 17 8651075, 865383
- Data zamieszczenia: 2012-12-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
ul. Powstańców Warszawy 12 12
35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 17 8651250, 8653636, 8653535, fax. 17 8651075, 865383
REGON: 00017490000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.prz.rzeszow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Catering podczas PFI realizowanego w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Konferencja będzie zorganizowana dla ok. 100 osób w dniu 18 grudnia 2012 roku oraz ok. 50 osób w dniu 19 grudnia 2012 roku w budynkach Politechniki Rzeszowskiej. Zamówienie obejmuje: 1. Serwis gastronomiczny (przygotowanie, stoły cateringowe, uroczyste nakrycie stołów, zastawa - z wyłączeniem naczyń jednorazowego użytku, serwowanie dań oraz sprzątanie) 2. Zapewnienie wyżywienia dla uczestników: I dzień - ok. 100 osób Kawa z ekspresu - 120 porcji Herbata czarna, owocowa - 120 porcji Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, cytryna Woda mineralna gazowana i niegazowana - po 50 szt. Soki owocowe min 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy) -500ml/os. Napoje gazowane typu cola, sprite - 50 szt. Wybór ciasteczek koktajlowych w papilotkach (ciasteczka francuskie, roladki makowe, kruche babeczki z owocami, mini torciki pistacjowe) - po 60 szt. Sernik świąteczny - 100 porcji Owoce filetowane - 5 kg Roladki naleśnikowe - 150 szt.: - z suszonymi pomidorami, mascarpone i rukolą - z wędzonym łososiem, szpinakiem i mascarpone - z szynką, grillowaną papryką i serkiem śmietankowym Roladki z wędzonego łososia z roszponką i kremem limonowym - 80 szt. Deska serów wysokogatunkowych z winogronami i orzechami - 80 porcji półmisek mięs pieczonych i pasztetów z sosem żurawinowym - 80 porcji śledź w trzech smakach: w oleju, w śmietanie, w korzennej marynacie - 80 porcji Mix sałat z grillowanym oscypkiem i winegretem malinowym - 80 porcji Sałatka brokułowa z prażonymi migdałami - 80 porcji pieczywo mix (chleb jasny, ciemny, bułeczki koktajlowe) Dania ciepłe: krem z borowików - 100 porcji łosoś duszony w sosie maślano-warzywnym - 100 porcji Medaliony z polędwiczek wieprzowych w ziołowej panierce zapiekane z pomidorami i serem feta z suszonymi pomidorami - 100 porcji ziemniaki pieczone z rozmarynem - 100 porcji grillowane warzywa - 100 porcji II dzień - 50 osób Kawa z ekspresu - 80 porcji Herbata czarna, owocowa - 80 porcji Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, cytryna Woda mineralna gazowana i niegazowana - po 50 szt. Soki owocowe min 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy) -500ml/os. Napoje gazowane typu cola, sprite - 50 szt. Wybór ciasteczek koktajlowych w papilotkach (ciasteczka francuskie, roladki makowe, kruche babeczki z owocami, mini torciki pistacjowe) - po 30 szt. Piernik z bakaliami - 30 porcji Owoce filetowane - 3 kg Koreczki - 200 szt. - caprese - z salami, czarną i zieloną oliwką - z serem ementaler i winogronami - z serem brie, ananasem i brzoskwinią Sałatka grecka z serem feta - 50 porcji Pasztet z sosem borówkowym - 50 porcji Roladki z szynki z zielonymi szparagami - 50 porcji Roladki z grillowanej cukinii z suszonymi pomidorami i kozim serem - 50 porcji Plastry pieczonego indyka faszerowanego figami - 50 porcji Deska serów wysokogatunkowych z winogronami i orzechami - 50 porcji mix sałat z winegretem - 50 porcji Dania ciepłe: Barszcz czerwony z uszkami - 50 porcji Pierogi świąteczne z kapustą i grzybami 200 g - 50 porcji Eskalopki ze schabu z antonówką - 50 porcji Ziemniaki opiekane - 50 porcji - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ogloszenia.propublico.pl/prz
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w okresie od 1.07. - 31.12.2016 r.
Dodano: 2016-06-02 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu - od poniedziałku do soboty, w okresie od 1.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-12-08 - Catering podczas konferencji w dniach 30.11. - 01.12.2015 r..organizowanej w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-11-18 - Organizacja i oprawa konferencji dot. zakończenia projektu pn.: Rozbudowa Inkubatora Technologicznego wraz z Centrum Obsługi Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego -III etap PPNT realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-11-04 - Organizacja konferencji dotyczącej zakończenia realizacji projektu pn.: Rozbudowa Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego (PPNT) - II etap realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-10-12 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych
Dodano: 2015-06-08 - Catering podczas konferencji w dniach 25-26.05.2015 r. oraz podczas forum w dniu 30.06.2015 r.organizowanych w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-05-05 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej
Dodano: 2014-12-11 - Catering podczas PFI XXIV w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Dodano: 2014-11-24 - Catering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2014-11-18