Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 82-300 Elbląg, ul. Winna 9
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 55 625 61 00 , fax. 55 625 61 03
- Data zamieszczenia: 2014-04-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Winna 9 9
82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 55 625 61 00, fax. 55 625 61 03
REGON: 00279190000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mops.elblag.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Catering PAL Moja ulica - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: 1) świadczenie usług cateringowych obejmujących przygotowywanie, dostarczanie i wydawanie łącznie do 30 zestawów kanapkowych dziennie (łącznie do 480 zestawów kanapkowych miesięcznie, łącznie do 2880 zestawów kanapkowych w okresie obowiązywania umowy) dla 30 uczestników, podzielonych na dwie grupy liczące po 15 osób w grupie, od poniedziałku do soboty, z wyłączeniem świąt i dni ustawowo wolnych od pracy. Zamawiający zastrzega sobie prawo przekazywania Wykonawcy miesięcznych harmonogramów dostarczania zestawów kanapkowych ze względu na konieczność zapewnienia uczestnikom zestawów kanapkowych podczas prowadzonych zajęć. Jednocześnie Zamawiający zastrzega sobie prawo do zgłoszenia zmian w realizacji harmonogramu dostarczania zestawów kanapkowych, w szczególności ilości zestawów kanapkowych w terminie do dwóch dni poprzedzających te zmiany. 2) Zamawiający wymaga, aby zestawy kanapkowe każdorazowo od poniedziałku do piątku były dostarczane do siedziby Zamawiającego, przy ul. Winnej 9, do pokoju wskazanego przez Zamawiającego. Jednocześnie w przypadku potrzeby dostarczenia zestawów kanapkowych w sobotę, Zamawiający zastrzega sobie możliwość informowania Wykonawcy o miejscu lub miejscach dostarczenia zestawów kanapkowych do czwartego dnia każdego tygodnia, przy czym Zamawiający informuje, że zawsze będzie to teren Miasta Elbląga. 3) Jeden zestaw kanapkowy winien składać się z 3 bułek pszenno-żytnich (1 bułka - 100 gram), w tym 2 bułek przekładanych wędliną i warzywami sezonowymi (m.in. pomidor, rzodkiewka, ogórek) oraz masłem, 1 bułki przekładanej serem i warzywami sezonowymi (m.in. pomidor, rzodkiewka, ogórek) oraz masłem, a także z napoju smakowego bezalkoholowego o pojemności 0,5 litra. Każda bułka winna być opakowana oddzielnie w folię spożywczą, a każdy zestaw 3 bułek - paczkowany w woreczki foliowe. Ponadto Zamawiający wymaga, aby zestawy kanapkowe były dostarczane w odpowiednim pojemniku termoizolacyjnym i przechowywane w siedzibie Zamawiającego do dnia następnego po dniu dostarczenia dziennego zamówienia, z wyłączeniem dostarczania zestawów kanapkowych w sobotę, gdzie pojemnik będzie odbierany przez Wykonawcę od razu po dostarczeniu zestawów kanapkowych. 4) Zamawiający wymaga, aby Wykonawca każdorazowo dostarczał Zamawiającemu wraz z zestawami kanapkowymi dowód dostawy zestawów kanapkowych określający ilość dostarczonych zestawów. 5) Wykonawca zobowiązany jest wyznaczyć osobę do kontaktu z Zamawiającym, odpowiedzialną za dbałość o wysoką jakość świadczonych usług i upoważnioną do podejmowania wiążących decyzji w kwestiach związanych ze świadczonymi usługami. Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia w/w osobie możliwości niezwłocznego kontaktowania się z Zamawiającym. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mops.elblag.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie, dowiezienie i wydawanie posiłków w placówkach oświatowych na terenie gminy Rozogi w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-15 - przetarg nieograniczony na usługę żywienia pacjentów szpitala
Dodano: 2016-07-07 - Żywienie pacjentów Szpitala Mrągowskiego im. Michała Kajki Sp. z o.o.
Dodano: 2016-06-14 - sporządzanie posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatowego Sp. z o.o. w Pasłęku
Dodano: 2016-03-31 - Usługi w zakresie przygotowywania i dostarczania posiłków dla jednostek organizacyjnych Powiatu Kętrzyńskiego.
Dodano: 2016-03-10 - Przygotowanie i dostarczanie gorących posiłków dla uczniów szkół podstawowych i zespołów szkół z terenu Gminy Grodziczno.
Dodano: 2015-11-30 - Świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów szpitala
Dodano: 2015-11-20 - Usługi w zakresie kompleksowego przygotowywania, dostarczania oraz podawania posiłków szpitalnych pacjentom Szpitala Powiatowego w Kętrzynie
Dodano: 2015-11-12 - Przygotowanie i dostarczanie gorących posiłków dla uczniów szkół podstawowych i zespołów szkół z terenu Gminy Grodziczno.
Dodano: 2015-11-03 - SAP.221-26.2015 Zapewnienie usługi restauracyjnej
Dodano: 2015-11-02