Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. ogłasza przetarg
- Adres: 35-959 Rzeszów, ul. Szopena 51
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 017 8520600, 8520610 , fax. 017 8520611
- Data zamieszczenia: 2010-03-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
ul. Szopena 51 51
35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 017 8520600, 8520610, fax. 017 8520611
REGON: 69026033085969 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rarr.rzeszow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: spółka prawa handlowego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Catering na szkolenia w ramach projektu Współpraca inspiruje do rozwoju - zostań specjalistą ds. współpracy międzynarodowej, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działanie 8.1 Rozwój pracowników i przedsiębiorstw w regionie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla 8 grup - około 15 osobowych, łącznie maksymalnie 120 osób. Minimalne zamówienie jest możliwe do zrealizowania dla jednej grupy liczącej minimum 10 osób, a maksimum 20 osób przy założeniu, że każda z grup uczestniczy w 52 spotkaniach. Wykonawca wykona usługę na terenie miasta Rzeszów, ewentualnie miast Tarnobrzeg, Przemyśl lub Krosno. Liczba osób do wyżywienia: maksymalnie 120 osób, 8 grup x około 15 osób. Liczba posiłków przypadających na jednego uczestnika szkolenia: 52 posiłki. Łączna ilość posiłków: maksymalnie 6 240 sztuk. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 11 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rarr.rzeszow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w okresie od 1.07. - 31.12.2016 r.
Dodano: 2016-06-02 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu - od poniedziałku do soboty, w okresie od 1.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-12-08 - Catering podczas konferencji w dniach 30.11. - 01.12.2015 r..organizowanej w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-11-18 - Organizacja i oprawa konferencji dot. zakończenia projektu pn.: Rozbudowa Inkubatora Technologicznego wraz z Centrum Obsługi Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego -III etap PPNT realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-11-04 - Organizacja konferencji dotyczącej zakończenia realizacji projektu pn.: Rozbudowa Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego (PPNT) - II etap realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-10-12 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych
Dodano: 2015-06-08 - Catering podczas konferencji w dniach 25-26.05.2015 r. oraz podczas forum w dniu 30.06.2015 r.organizowanych w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-05-05 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej
Dodano: 2014-12-11 - Catering podczas PFI XXIV w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Dodano: 2014-11-24 - Catering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2014-11-18