Polska Organizacja Turystyczna ogłasza przetarg
- Adres: 00-613 Warszawa, ul. Tytusa Chałubińskiego 8
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 0-22 5367070, 5367011 , fax. 022 5367004
- Data zamieszczenia: 2015-03-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Polska Organizacja Turystyczna
ul. Tytusa Chałubińskiego 8 8
00-613 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 0-22 5367070, 5367011, fax. 022 5367004
REGON: 01621377500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pot.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa osoba prawna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Badanie satysfakcji turystów krajowych i zagranicznych 2015 r - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest badanie satysfakcji turystów krajowych i zagranicznych 2015 r. 2. Opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ. 3. Zadanie realizowane będzie w ramach działania 6.3 Promocja turystycznych walorów Polski (osi priorytetowej 6 Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka - polska gospodarka na rynku międzynarodowym, 2007 - 2013). 4. Usługa, o której mowa w ust. 1 musi być wykonana zgodnie z normami zawartymi w Programie Kontroli Jakości Pracy Ankieterów dla badań PAPI lub CAPI, wydawanym przez OFBOR w Polsce - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 793100000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Składając ofertę każdy Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium. 2. Kwota wadium wymaganego w przedmiotowym postępowaniu to 3 000,00 zł. 3. Wadium musi zostać wniesione na cały okres terminu związania ofertą. 4. Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert. 5. Wadium należy wnieść w formach przewidzianych w art. 45 ust. 6 ustawy. 6. W przypadku wniesienia wadium w formie gwarancji bankowych lub ubezpieczeniowych, z treści tych gwarancji musi w szczególności jednoznacznie wynikać: a) nieodwołalne i bezwarunkowe zobowiązanie gwaranta (banku, zakładu ubezpieczeń) do wypłaty zamawiającemu pełnej kwoty wadium w okolicznościach określonych w art. 46 ust 4a i 5 ustawy, na pierwsze pisemne żądanie zgłoszone przez zamawiającego w terminie związania ofertą, b) termin obowiązywania gwarancji, c) miejsce i termin zwrotu gwarancji. 7. Gwarancja bankowa, gwarancja ubezpieczeniowa, poręczenie bankowe oraz poręczenia innych instytucji winny zostać złożone w formie dokumentu oryginalnego. 8. Wadium w formie pieniężnej należy wnieść na rachunek bankowy Polskiej Organizacji Turystycznej, tj.: Bank Gospodarstwa Krajowego w Warszawie nr: 41 1130 1017 0020 1417 3620 0022 z podaniem tytułu WADIUM: Postępowanie nr 9/15 9. Wadium w formie pieniężnej (przelew) musi zostać zaksięgowane na rachunku Zamawiającego przed upływem terminu składania ofert (dzień, godzina, minuta składania ofert). 10. Kserokopię potwierdzenia złożenia wadium w formie pieniężnej należy dołączyć do oferty. 11. W przypadku wadium wnoszonego w poręczeniu lub gwarancji, oryginał dokumentu należy złożyć osobno w kopercie zawierającej ofertę, włączając do oferty kopię dokumentu. 12. Nie wniesienie wadium w terminie określonym w niniejszej SIWZ spowoduje wykluczenie Wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 2 pkt 2 ustawy, a jego oferta zostanie uznana za odrzuconą
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Opis doboru próby
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pot.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Badania konsumenckie w związku z realizacją Projektu (SPPW) KIK/34 Zapobieganie nadwadze i otyłości oraz chorobom przewlekłym poprzez edukację społeczeństwa w zakresie żywienia i aktywności fizycznej w ramach Szwajcarsko - Polskiego Programu Współpracy
Dodano: 2016-03-14 - Wykonanie badania ewaluacyjnego pt. Diagnoza stanu transferu technologii za pomocą spółek celowych wykorzystująca doświadczania realizacji Programu SPIN-TECH
Dodano: 2015-11-24 - Przeprowadzenie badania ankietowego na ogólnopolskiej próbie tysiąc dwustu polskich pracowników naukowych, służącego identyfikacji postaw naukowców wobec wprowadzonych w ostatnich latach zmian legislacyjnych dotyczących nauki i szkolnictwa wyższego (znak sprawy: badanie-253-2015)
Dodano: 2015-10-27 - Przeprowadzenie badania omnibusowego pt.: Opinia na temat funkcjonowania urzędów w Polsce
Dodano: 2015-07-29 - Wykonanie badania ewaluacyjnego podsumowującego realizację projektów systemowych realizowanych przez NCBR w ramach Działania 1.5 POIG
Dodano: 2015-07-06 - Wykonanie badania ewaluacyjnego podsumowującego realizację projektów systemowych realizowanych przez NCBR w ramach Działania 1.5 POIG
Dodano: 2015-06-15 - Wykonanie badań ewaluacyjnych.
Dodano: 2015-05-21 - Wykonanie badania ewaluacyjnego pn. Podsumowanie efektów wdrażania projektów w ramach Priorytetu XIII Infrastruktura szkolnictwa wyższego Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko 2007-2013(PO IS)
Dodano: 2015-05-08 - 167 /WNoŻCiK/SGGW/2014 Realizacja badania jakościowego nt. Treści i form komunikacji marketingowej w opinii sprzedawców sieci sklepów mięsnych w ramach Projektu BIOŻYWNOŚĆ - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego
Dodano: 2014-09-19 - 166 /WNoŻCiK/SGGW/2014 Realizacja badania ilościowego nt. Postaw wobec innowacyjnych produktów w opinii sprzedawców sieci sklepów mięsnych w ramach Projektu BIOŻYWNOŚĆ - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego
Dodano: 2014-09-18