Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dra med. Aleksandra Szczygła ogłasza przetarg
- Adres: 02-903 Warszawa, ul. Powsińska 61/63
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 5509767 , fax. 22 8421103
- Data zamieszczenia: 2016-03-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dra med. Aleksandra Szczygła
ul. Powsińska 61/63 61/63
02-903 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 5509767, fax. 22 8421103
REGON: 00028847800000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka naukowo-badawcza
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Badania konsumenckie w związku z realizacją Projektu (SPPW) KIK/34 Zapobieganie nadwadze i otyłości oraz chorobom przewlekłym poprzez edukację społeczeństwa w zakresie żywienia i aktywności fizycznej w ramach Szwajcarsko - Polskiego Programu Współpracy - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są badania konsumenckie w związku z realizacją Projektu (SPPW) KIK -34 Zapobieganie nadwadze i otyłości oraz chorobom przewlekłym poprzez edukację społeczeństwa w zakresie żywienia i aktywności fizycznej w ramach Szwajcarsko - Polskiego Programu Współpracy. Szczegółowy zakres prac obejmujących przedmiot zamówienia określa Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 793100000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium w kwocie 5 000,00 zł (słownie: pięć tysięcy złotych)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Ocena merytoryczna
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.izz.waw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie badania ewaluacyjnego pt. Diagnoza stanu transferu technologii za pomocą spółek celowych wykorzystująca doświadczania realizacji Programu SPIN-TECH
Dodano: 2015-11-24 - Przeprowadzenie badania ankietowego na ogólnopolskiej próbie tysiąc dwustu polskich pracowników naukowych, służącego identyfikacji postaw naukowców wobec wprowadzonych w ostatnich latach zmian legislacyjnych dotyczących nauki i szkolnictwa wyższego (znak sprawy: badanie-253-2015)
Dodano: 2015-10-27 - Przeprowadzenie badania omnibusowego pt.: Opinia na temat funkcjonowania urzędów w Polsce
Dodano: 2015-07-29 - Wykonanie badania ewaluacyjnego podsumowującego realizację projektów systemowych realizowanych przez NCBR w ramach Działania 1.5 POIG
Dodano: 2015-07-06 - Wykonanie badania ewaluacyjnego podsumowującego realizację projektów systemowych realizowanych przez NCBR w ramach Działania 1.5 POIG
Dodano: 2015-06-15 - Wykonanie badań ewaluacyjnych.
Dodano: 2015-05-21 - Wykonanie badania ewaluacyjnego pn. Podsumowanie efektów wdrażania projektów w ramach Priorytetu XIII Infrastruktura szkolnictwa wyższego Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko 2007-2013(PO IS)
Dodano: 2015-05-08 - Badanie satysfakcji turystów krajowych i zagranicznych 2015 r
Dodano: 2015-03-30 - 167 /WNoŻCiK/SGGW/2014 Realizacja badania jakościowego nt. Treści i form komunikacji marketingowej w opinii sprzedawców sieci sklepów mięsnych w ramach Projektu BIOŻYWNOŚĆ - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego
Dodano: 2014-09-19 - 166 /WNoŻCiK/SGGW/2014 Realizacja badania ilościowego nt. Postaw wobec innowacyjnych produktów w opinii sprzedawców sieci sklepów mięsnych w ramach Projektu BIOŻYWNOŚĆ - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego
Dodano: 2014-09-18