Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych - całodzienne żywienie zbiorowe młodzieży sportowej – uczniów Liceum Ogólnokształcącego Szkoły Mistrzostwa Sportowego w Kolarstwie w stołówce internatu Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Świdnicy przy ul. Wałbrzyskiej 58

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych ogłasza przetarg

  • Adres: 58100 Świdnica, ul.Traugutta
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-74 8521935, 0-74 8522957 , fax. 0-74 8522957
  • Data zamieszczenia: 2017-08-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych
    ul.Traugutta 5
    58100 Świdnica, woj. dolnośląskie
    tel. 0-74 8521935, 0-74 8522957, fax. 0-74 8522957
    REGON: 89149794400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsp.swidnica.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych - całodzienne żywienie zbiorowe młodzieży sportowej – uczniów Liceum Ogólnokształcącego Szkoły Mistrzostwa Sportowego w Kolarstwie w stołówce internatu Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Świdnicy przy ul. Wałbrzyskiej 58
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych - całodzienne żywienie zbiorowe młodzieży sportowej – uczniów Liceum Ogólnokształcącego Szkoły Mistrzostwa Sportowego w Kolarstwie w stołówce internatu Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Świdnicy przy ul. Wałbrzyskiej 58.Codzienne przygotowanie w placówce siedziby firmy cateringowej, dostawa specjalnym samochodem służbowym firmy cateringowej i wydanie posiłków (śniadanie, obiad, kolacja), sporadycznie suchy prowiant dla przeciętnie 40 osób od poniedziałku do niedzieli przez średnio 190 dni w roku szkolnym 2017/2018 (uwzględniając planowane przerwy tj.: ferie zimowe, świąteczne, okresowe wyjazdy do domów rodzinnych, zgrupowania i konsultacje sportowe itp.)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55524000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda wniesienia wadium w wysokości 5000 zł (słownie: pięć tysięcy złotych)
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca wykaże, że posiada: 1. pozytywną decyzję/opinię Inspektora Sanitarnego potwierdzającą, że Wykonawca dysponuje zakładem posiadającym zezwolenia/decyzję na przygotowywanie posiłków od surowca do gotowej potrawy oraz prowadzenie usług cateringowych lub równoważny zapis uprawniający Wykonawcę do wykonywania usług będących przedmiotem zamówienia, 2. pozytywną decyzję/opinię Inspektora Sanitarnego potwierdzającą, że samochód/samochody, którym/mi świadczone będą usługi posiada/ją dopuszczenie do przewozu żywności.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: NIE

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach