Przetargi.pl
DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2017 ROK - CZĘŚĆ A

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 66340 Przytoczna, Rokitno
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 0-95 7493024, 7494032 , fax. 0-95 7493024
  • Data zamieszczenia: 2016-12-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Rokitno 58
    66340 Przytoczna, woj. lubuskie
    tel. 0-95 7493024, 7494032, fax. 0-95 7493024
    REGON: 31056800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2017 ROK - CZĘŚĆ A
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Ogórek konserwowy - 0,9 l szt. 300 2. Koncentrat pomidorowy - 0,9 kg szt. 320 3. Groch - 1 kg kg 100 4. Groszek konserwowy - 400 g szt. 600 5. Fasola - 1 kg kg 130 6. Fasolka szparagowa konserwowa - 700 g szt. 180 7. Marchew konserwowa - 700 g szt. 600 8. Ćwikła - 280 g szt. 260 9. Ketchup ostry / łagodny - 500 g szt. 50/50 10. Majonez - 700 g szt. 120 11. Musztarda - 200 g szt. 250 12. Kapusta konserwowa czerwona - 0,9 l szt. 300 13. Sałatka wielowarzywna - 0,9 l szt. 350 14. Koncentrat szczawiowy - 300 g szt. 100 15. Ogórek kwaszony – 0,9 l szt. 320 16. Kapusta kwaszona – 0,9 l szt 250 17. Pasztet drobiowy - 500 g szt. 200 18. Konserwa mięsna - 300 g szt. 400 19. Konserwa rybna w pomidor/ makrela / śledź / - 250 g szt. 600 20. Paprykarz szczeciński - 330 g szt. 350 21. Cukier - 1 kg kg 1600 22. Kasza jęczmięnna - 1 kg kg 350 23. Kasza manna - 1,0 kg kg 150 24. Ryż - 1 kg kg 300 25. Płatki owsiane - 0,5 kg kg 140 26. Płatki kukurydziane - 250 g szt. 200 27. Mąka wrocławska - 1 kg kg 960 28. Mąka ziemniaczana - 1 kg kg 20 29. Olej - 1 l l 400 30. Żurek - 1 kg kg 60 31 Sól - 1 kg kg 360 32 Makaron - nitki/świderki- ilość w kg kg 120/750 33 Bułka tarta - 0,5 kg kg 200 34 Galaretka owocowa - 90 g szt 1500 35 Kisiel - 40 g szt 1300 36 Budyń – 40 g szt. 230 37 Kompoty - 0,9 l szt. 150 38 Kawa Inka - 150 g szt 1000 39 Herbata - 100 g kg 50 40 Ocet - 0,5 l szt. 100 41 Pieprz naturalny mielony 20 g szt 500 42 Pieprz ziołowy - 15 g szt 400 43 Przyprawa do zup w płynie - 1 l l 50 44 Majeranek 100 g szt 80 45. Zaprawa do napojów, różne smaki - 0,5 litra szt 500 46. Przyprawa do zup w proszku - 0,2 kg szt 400 47. Papryka słodka mielona - 20 g szt 300 48. Czosnek mielony - 20 g szt 200 49. Kakao ciemne - 200 g szt 250 50. Herbata owocowa w saszetkach - 2 g x 20 szt. w opako opak. 800 51. Sos pieczeniowy - 30 g szt 20 52. Zupa ogonowa - 1 kg kg 50 53. Rosół z kury - 170 g szt 120 54. Zupa pieczarkowa - 1 kg kg 40 55. kukurydza konserwowa - 400 g szt. 180 56. Miód naturalny – 370g szt 20 57. Cynamon - 20g szt 50 58. Kwasek cytrynowy - 20 g szt 50 59. Chrzan konserwowy tarty - 270 g szt 40 60. Liść laurowy - 10 g szt 20 61. Ser tylżycki twardy kg 250 62. Serek topiony kg 120 63. Mleko w proszku pełnotłuste kg 1200 64. Masło extra nie mniej niż 82 % tłuszczu kg 800 65. Margaryna - 0,25 kg kg 120 66. Masło roślinne - 0,5 kg kg 250 67. Śmietana 18% - 0,4 l l 700 68. Twaróg półtłusty - ilość w kg kg 600 69. Jogurt owocowy – 115 g szt. 3800 70. Jogurt naturalny – 150 g szt 800 71 Kefir naturalny – 400 g szt. 420 72 Cukier waniliowy– 30 g szt. 80 73 Proszek do pieczenia – 40 g szt. 50 74 Cukier puder – 500 g szt. 10 75 Dżem / różne smaki /– 580 g szt. 350 76 Fasolka czerwona konserwowa – 400 g szt 90 77 Ananas w kawałkach / puszka / - 580 g szt 60 78 Soda oczyszczona – 30 g szt 10 79 Przecier ogórkowy – 0,9 l szt 180 80 Kasz jaglana – 1 kg kg 60 81 Mleko 3,2 % / karton / - 1 l l 30 82 Klopsy w sosie pomidorowym – 500 g szt 100 83 Żelatyna spożywcza wieprzowa – 50 g szt 70 84 Przyprawa Lubczyk – 10 g szt. 100 85 Maślanka – 1 l szt 400
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach